Magazin

A 10 legrosszabb karácsonyi ajándék (és helyettük pár jó)

2017-12-08 Horváth Krisztián


Karácsonykor adni KELL valamit, legalábbis ezt kódolja belénk a fogyasztói társadalom. Éppen ezért átérezzük, ha bajban vagy, és a valaha volt 10 legrosszabb ajándékötlet mellé ajánlunk olyanokat is, amiknek örülni fognak szeretteid.


Óvatosan az ajándékokkal!

Ha most azt mondjuk, hogy egy ajándék akkor jó, ha személyre szabott, van használati értéke és az azt kapó személy még örülni is fog neki, akkor azt hiszem, ezzel a többségetek egyet fog érteni. De akkor hol szokott félrecsúszni a karácsonyi ajándékozás?

Valljuk be őszintén: mindannyian vettünk már felesleges dolgokat, amikről tudtuk, hogy már szenteste másnapján sem lesz semmi hasznuk, vagy a kedves ajándékozott nem fogja őket használni. Lássunk most egy válogatást a borzalmakból.

1) Háztartási gépek

Mutass nekem egyetlen háziasszonyt, aki örül annak, ha a férje karácsonykor azzal lepi meg, hogy az amúgy sem különösebben kedvelt házimunkához ajándékoz valamilyen segédeszközt...

 

2) Zoknik

Értjük mi, hogy télen hideg van, de kérünk téged, ne vegyél senkinek zoknit! A zokni az élethez tartozó szükséges rossz, ezen felül elég személyes ruhadarab is. Hiába választasz egy csodálatosan mintás karácsonyi darabot, azt a cipő alatt soha senki nem fogja látni, tavasszal meg már ciki...

 

3) Fegyverek

Igen, vannak, akik szerint egy puska vagy egy íj szuper karácsonyi ajándék. Szerintünk nem az, a szeretet ünnepén legalábbis biztosan nem. Arról nem is beszélve, hogy általában szeretjük rögtön kipróbálni az ajándékainkat, nem igaz? Ne az idegesítő rokonon tegyük...

 

4) Gyertyák

A tipikus "hoztam is meg nem is" ajándékok a gyertyák. Lehetnek bármilyen szépek, öntöttek, formázottak, színesek, szagosak, mert ha meggyújtod, semmivé lesznek hosszabb-rövidebb időn belül. Ha meg csak áll a polcon évekig, semmi használt nem veszed...

 

5) Bögrék

A bögre szükséges az élethez, ezt mind tudjuk. Kell egy pár otthonra, sőt kell az irodába is. De mégis mennyi erőfeszítést tett az, aki végül bogre ajándékozása mellett döntött?

 

6) Fitneszbérlet

Üzenete az ajándékozott felé: kövér vagy. Ha az eredeti szándék nemes is volt (egészséges életmód elősegítése), azt ne úgy öntsük formába, hogy közöljük a másikkal: rád férne egy kis mozgás... Főleg ne a karácsonyi bejgli szenzon kellős közepén!

 

7) Orr alakú szappantartó

Erre nem is tudunk mit mondani, egyszerűen zseniális - a maga nemében. De hogy kinek lenne gusztusa ilyet használni a saját fürdőjében... nos, az tegye fel a kezét!

 

8) Semmi

Mióta hazánkban is lehet kapni semmit, azóta nagy poénnak számít szülinapokon és karácsonykor is. De itt véget is ér a dolog, mert a 3 másodpercnyi vicc nem éri majd meg az azt követő csalódottságot, ezt garantáljuk.

 

9) Félelmetes élmények

Mostanában nagy divat "élményt" ajándékozni, de biztos vagy benne, hogy amit adsz, annak örülni fog a másik is? Ne adj olyasmit, ami komfortzónán kívül esik - barlangászat, félelmetes szabadulós szobák és egyebek. 

 

10) Háziállat

Ahogyan húsvátra sem ildomos élő nyulat adni ajándékba, úgy karácsonykor sem szerencsés ezt tenni semmilyen háziállattal. Egy kutya, macska vagy bármilyen más élőlény vállalása évekre szóló elköteleződés, megfontolt döntésnek és felkészülésnek kell megelőznie az új családtag érkezését. Csak azért, mert ajándékot kell adnod valakinek, ne büntess egy másik élőlényt is.

 

De mit adjak, ha ötletes ajándékot akarok?

Gondoltál már rá, hogy mivel tölti a szeretted a legtöbb időt? Munkával? Ülőmunkával?

Akkor miért nem ajándékozol neki egészséget?

Ha vennél neki egy jó széket, akkor

  • egyrészt kényelmesebbé tennéd a munkáját;
  • másrészt megóvnád az egészségét;
  • hosszú évekig emlékezne rád és hálás lenne neked;
  • adhatnál valami igazán nagy és méretes dolgot, ami jól mutat a fa alatt.

Éppen ezért ha azon töröd a fejed, idén mi lenne a legjobb meglepetés, gondolj egészséges SpinaliS és Emagra székeinkre!

Egy SpinaliS szék a fa alatt valóban olyan meglepetést okozhat, amilyet még soha nem tudtál adni senkinek! :)


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

193 693 Ft + ÁFA
245 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos