Magazin

Az én stílusom

2013-10-16 Horváth Krisztián


Vajon milyen a Te stílusod, ha saját irodáról van szó? Virtuális látogatást tettünk a Shook, Hardy & Bacon ügyvédi irodában. Képes beszámolót hozunk.


Hamarosan az irodabutik oldalán is stíluskalauzt adunk az érdeklődőknek: többféle irodastílust, a hozzájuk kapcsolódó információkat és berendezési tárgyakat (bútorokat és székeket) fogunk ajánlani. Amíg a premierre vártok, érdemes körülnézni kicsit a fentebb említett irodában, mely egyszerre hordozza magán a modern és a klasszikus stílus jegyeit.

Az 1889-ben alapított ügyvédi iroda 3700 négyzetméternyi helyet bérel egy 24 szintes irodaházban, így berendezése, hangulatának meghatározása igazi kihívás volt. Speciális helyzetet teremtett, hogy a toronyház-jellegből fakadóan a kilátással, a városképpel is össze kellett hangolni a bútorokat és színeket.

Mind a közösségi terek, mind a munkaterületek a kor elvárásainak megfelelő, modern, kellemes környezetet, jó hangulatot biztosítanak. A konyha kialakítása szinte már a családias légkör felé viszi a koncepciót.

Neked tetszik ez az iroda? Mondd el nekünk Facebook-oldalunkon, hogy Neked milyen a stílusod!

 




2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos