Magazin

Gyémántokat érő küldetés az egészségért

2017-12-06 Horváth Krisztián


Büszkén jelentjük nektek, hogy a Magyar Marketing Szövetség Marketinggyémánt Díjjal jutalmazta az egészséges ülőmunka és az egészséges SpinaliS székek minél szélesebb körben való megismertetésének szándékát és kivitelezését, amit ebben az évben vittünk véghez.


Értetek tesszük

"Nem nehéz őszintén és hitelesen dolgozni, ha minden reggel úgy kelsz fel, hogy biztos vagy a küldetésedben." - ez a mottónk, ha a munkánkról van szó.

A Nietsch Kft. marketingvezetője, Horváth Krisztián, valamint a győztes projekt kivitelezésében segédkező Kreatív Kontroll Kft. részéről Vavrek Balázs és Sipos Zoltán is egy szívként és lélekként dolgozott az év folyamán csapatunk minden tagjával, hogy minden magyar irodai hősnek, köztük neked is olyan szék és munkakörnyezet jusson, ami nem csak egészséged, de boldogságod és inspirációd is biztosítja.

"A SpinaliS számunkra több, mint egy termék: a SpinaliS a szívügyünk." - mondta Nietschné Gadányi Mária, cégvezető, csapatunk és az Irodabutik kapitánya.

Buzdítunk téged is, hogy csatlakozz hozzánk és fedezd fel velünk a hagyományos ülőmunkán túl az egészség új dimenzióját, ami nem csak fájdalommentes, de teljes és kiegyensúlyozott napokat is hoz számodra!


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK




2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos