Magazin

Őrült száguldás irodai székekkel

2014-01-27 Horváth Krisztián


Világszerte egyre népszerűbbek az irodai forgószékekkel bonyolított őrült versenyek. Ezeken a megmérettetéseken házilag átalakított székekkel állnak rajthoz a versenyzők, és saját testi épségüket sem kímélve szereznek dicsőséget maguknak és kellemes perceket a közönségnek.


A cikkünkben szereplő német versenyen 58 induló volt, közülük sokan 30-40 km/h sebességgel száguldottak az enyhe és meredekebb lejtőkön. A harmadik alkalommal megrendezett eseményen komolyabb sérülés szerencsére nem történt, viszont a felhasznált székeken valószínűleg már senki sem fog irodai munkát végezni.

Felszállásra felkészülni! Ilyen sebességek mellett már a sör-ballasztsúly sem nyújthat teljes menetbiztonságot.

Szék nukleáris meghajtással?

Az őrült jelmezek és ötletek idén is teret kaptak.

"Minek ide hátlap? Áldozzunk fel mindent az áramvonalasság oltárán!"

Ahogy a képeken is láthatjátok, a székverseny szabályai megengedik, hogy a hagyományos görgőket kicseréljék strapabíróbb kerekekre, de például a motorizáció (vagy állati segéderő) nem megengedett.

Részt vennétek egy hasonló versenyben? Mit szólnátok hozzá, ha tavasszal rendeznénk egyet?




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos