Magazin

Széles skála SpinaliS-ból - 2. rész

2016-08-17 Kovács Kálmán


Múlt héten elkezdtük a SpinaliS termékcsalád bemutatását a három legnépszerűbb székkel, ma pedig tovább csemegézünk, és újabb három modellel folytatjuk a sort.


SpinaliS Spider

A termékcsalád egyik leglendületesebb tagja valódi támogatást ad a mozgékony embereknek. A kiválóan és nagyon gondosan megtervezett szék rendkívüli kényelmessége és ergonomikus párnázottsága mellett természetesen a dinamikus ülések minden sajátosságával rendelkezik. Mozgékony ülőlapja biztosítja a csípő és a gerinc környéki izmok szakadatlan és akadálymentes mozgását, a támla pedig lazán követi a hát vonalát, párhuzamos mozgásával. A karfák a háttámlával együtt mozognak.

A SpinaliS Spider kinézete is nagyon dinamikus, vonalai és ívei feldobják a környezetet, ahova kerülnek, választható színei pedig frissességet visznek a belső térbe. Az érintés kényelmét az Alcantara és microfibra huzatolás kombinációja biztosítja.

SpinaliS Navigator

Igazi tekintélyt parancsoló irodai forgószék a SpinaliS Navigator, amely esztétikus microfibra huzatával a magas minőség minden követelményének megfelel. Extra magas háttámlája lazán követi a gerinc vonalát, de ha arra van szükség, kényelmesen elmerülhetünk gondolataink és extrapuha párnázata közé. Dinamikusan mozgó ülőfelülete óvja egészségünket, miközben a háttámlával együtt mozgó és állítható karfái lehetővé teszik, hogy időnként megpihenjünk munka közben.

Élénkebb színváltozatai modern irodába illenek, a komolyabb árnyalatok klasszikus terekben is megállják a helyüket. A SpinaliS Navigator egyértelműen hozzájárul irodája imidzséhez, hiszen ahol adnak az egészséges munkakörülményekre, ott a minőségi munka és gördülékeny együttműködés az alapkészlet része.

SpinaliS Basic

Kicsi a bors, de erős! A legkisebb SpinaliS szék nem hogy kevesebbet tudna mint a többiek, de ő képezi az alapját a különféle stílusirányzatoknak és speciális elvárásoknak megfelelő fejlesztéseknek. Ez a modell volt az első a sorozatgyártott termékek közül és mai napig őrzi népszerűségét, ami nem is csoda, hiszen dinamikusan mozgó puffos ülőlapja, dúsan párnázott háttámlája egyszerre halmoznak el kényelemmel és gondoskodnak az egészségünkről. A támla és a karfa együtt, az ülőlaptól függetlenül, kényelmesen beállítható. Az alacsony háttámla deréktájon támaszt lágyan és azoknak javasoljuk, akik mozgékony felsőtesttel dolgoznak, vagy kényelmesebbnek érzik, ha a vállöv és a lapocka környéke mögött nincs támla.

Különleges pasztell színei és bőrhatású huzata rendkívül trendivé teszi ezt a fiatalos megjelenésű, légies modellt, amelyet filigrán hölgyeknek is melegen ajánlunk.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Basic
SpinaliS ergonomikus szék

236 693 Ft + ÁFA
300 600 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Navigator
SpinaliS ergonomikus szék

337 008 Ft + ÁFA
428 000 Ft Bruttó

RÉSZLETEK




2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos