Magazin

Színes skála SpinaliS-ból

2016-08-08 Kovács Kálmán


A SpinaliS termékcsalád nem egyetlen találmányra épített árukínálat, hanem egyedi igényeket kiszolgáló autentikus termékek sora, amelyek számos ergonomikus és egészséges részletet és szolgáltatás tartalmaznak. A SpinaliS termékek közül minden vásárló nagyon pontosan ki tudja választani, hogy melyikre vágyik. Hiszen aki egyszer elkezdi böngészni a SpinaliS árukínálatot, úgyis beleszeret a számára megfelelő változatba!


SpinaliS Ergonomic

A legolcsóbb SpinaliS termék, amelybe mégis belefértek a legfontosabb jellemzők. A dinamikus ülés mellett rendkívüli kényelmet kínál hálós, légáteresztő háttámlája (amelynek magassága nem, de dőlésszöge állítható). Minden termék szerkezete fekete acélcső, de választható színkombinációkban kérheted az ülőfelület és a támla huzatát, lehetővé téve, hogy az innovatív és hipermodern szék mégis harmonikusan illeszkedjen bármely környezetbe.

SpinaliS Hacker

A legkedveltebb SpinaliS modell részben vagánysága, részben tökéletes kényelmet nyújtó volta miatt lett ilyen népszerű. Háttámlája kombinált: a gerinc mentén puhán párnázott, míg a vállak felől a NET háló lehetővé teszi a szellőzést. A háttámla vonala finoman követi a gerinc ívét, úgy támasztja meg, hogy közben nem akadályoz a mozgásban. Az ülőlap nem csak a dinamikus ülést teszi lehetővé, de rugalmas és puha, hogy annak, aki sokat dolgozik is maximálisan kényelmes legyen. Az emelhető karfák könnyedén veszik le a számítógépes munkától terhelt karokról és vállakról a terheket. Nyolc féle színben választható, az ülőlap és a háttámla párnázott része kerül szövetezésre.

SpinaliS Apollo

A visszafogott eleganciát tükröző modell nem villog felesleges látványosságokkal, mégis minden részlete esztétikus. Stílusos hajlatai, kifinomult színei bármely környezetbe alkalmassá teszik, míg a rafináltan elhelyezett támasztékok, valamint a dönthető, testmozgást követő háttámla a kényelmet maxolja ki. Az ülőfelületen speciális kiképzés gondoskodik a deréktáji csigolyák kíméletes és kényelmes megtámasztásáról. Alapszerkezete fekete acél, de többféle renna bőrhatású szövet huzatolással rendelhető.

Érdekel a többi is? Nemsokára folytatjuk!


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Apollo
SpinaliS ergonomikus szék

300 315 Ft + ÁFA
381 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK




2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos