0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Az otthon melege új értelmet nyer, ha pénzt égetünk


 2016. november 15   Horváth Krisztián

Az Amarist Studiónál szó szerint vették, hogy a pénz nem írhatja felül a művészeti értéket, ezért készítettek egy olyan asztalt, ami (látszólag) pénzt éget. Nagyon látványos lett!

Hadat üzenhet-e a művész a pénzvilágnak és a fogyasztói társadalomnak?

Természetesen igen, sőt olykor ez az üzenet annyira hatásosan sikerül, hogy kétségkívül mindenkinél ki is üti a biztosítékot.

Ez a dohányzóasztal, melynek közepén a nyílt láng látszólag az elégő bankjegyekből táplálkozik, a pénz valódi értékét is szemléltetni hivatott. Meg persze full-extrás cigarettázó kellék is, hiszen a lánggal ténylegesen meggyújthatjuk cigarettánkat.

De talán nem csak a szélesebb rétegeknek, hanem a "műértőknek is szól": napjainkban egy-egy kortárs munka ára meghaladhatja az antik művészeti termékekét, holott előbbiek valódi értéke még a szakértők szerint is kérdéses.

Amikor millió dollárokért vásárolnak egyesek festményeket, talán valóban "elégetik" a pénzüket. Persze ezt ők minden bizonnyal másképp látják.

Természetesen nem valódi pénzt láthatunk az üveg felület alatt, így maga az asztal valószínűleg megfizethető árú lesz, ha kereskedelmi forgalomba kerül.

Minden profitorientált iroda kötelező kelléke!

Szeretnél egy ilyet? Hidd el, bútoros csapatunk megoldja neked!


Meg ne fázz!

További éghető dolgokért érdemes hozzánk feliratkozni.

E-mail:


Meg ne fázz!

További éghető dolgokért érdemes hozzánk feliratkozni.

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.


2016.07.22

Graham, aki túléli az életet

Az ausztrál hatóságok életre hívták Grahamet, ezt a meglehetősen furcsa kinézetű embert, hogy megszüntessék az utakon bekövetkező halálos baleseteket. Graham azonban másra is megtaníthat bennünket.


2016.09.27

ASK: Megállítható-e a globális felmelegedés székekkel?

Abszurd székes kérdéseink sorozata megállíthatatlanul folytatódik. A mai epizódban azt vizsgáljuk meg, vajon megmenthetik-e a székek a bolygót a XXI. század legfenyegetőbb jelenségétől, a globális felmelegedéstől?


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább