1030 ZON fa felületes ipari munkaszék
1030 ZON fa felületes ipari munkaszék
1030 ZON fa felületes ipari munkaszék

1030 ZON WOOD

fa felületes ipari munkaszék

Változatok: BASICWOODMEDICAWOOD

Egyszerű és megbízható kialakítású ipari munkaszék extra magasítási lehetőséggel, gázliftes magasságállítással.

45 990 Ft

36 213 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (4 599 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
1 év garancia 40 napos pénzvisszafizetési garancia
Elérhető: 1-4 munkanap

1030 Zone Wood munkaszék: rétegelt falemez támla nélküli ülőke, bükk színben, gázliftes magasságállítás, műanyag lábkereszt, teherbírás: 110 kg.

  • terhelhetőség: 110 kg
  • garancia idő hossza: 1 év
  • elérhetőség: 1-4 munkanap
  • 4 óra ajánlott napi használat
  • 1 év garancia
  • fa (felületkezelt) ülőfelület
  • teljes magasság 41-51 cm
  • ülésmagasság 41-51 cm
  • teljes szélesség 58 cm
  • ülésszélesség 35 cm
  • ülésmélység 35 cm
  • ipari szék

1030    2 változatban


1030 ZON

1030 ZON BASIC

kárpitozott munkaszék

42 590 Ft  
33 535 Ft + ÁFA   
1030 ZON

1030 ZON MEDICA

fogorvosi szék

72 390 Ft  
57 000 Ft + ÁFA   
Antares

Az Antares Hungary Kft-t 1995 tavaszán alapították. Profiljába irodai ülőbútorok (nagyrészt hazai) gyártása és kereskedelme tartozik. A termékkínálat munkahelyi és közösségi ülőbútorokat ölel fel, ezen belül viszont széles a spektrum. Az eltérő funkcióknak megfelelően kínálnak az otthoni irodába való egyszerű gázliftes munkaszékeket, de exkluzív vezetői kategóriájú foteleket is; váróterembe illő foteleket és padokat, több száz fős termekbe illő konferenciaszékeket, elegáns tárgyalókba illő négylábú vagy szánkótalpas tárgyalószékeket, üzemi szerelősor melletti munkához való speciális munkaszékeket és laborokba, egészségügyi intézményekbe alkalmas ülőbútorokat, valamint ezek kiegészítőit.

A külföldi tulajdonostársak jelenléte garancia a magas szintű észak-itáliai termelési és kereskedelmi kultúra meghonosítására. A gyártás és ügyvitel technológiai színvonala, valamint a szerszámellátottság színvonala megegyezik az iparág hazájának számító olaszországi üzemekével. Az immár 7 európai országban jelenlévő, és további 20 országba exportáló Antares-cégcsoport az irodaszék-gyártás szektorában európai hírnévnek örvend és Közép-Európában az egyik legnagyobb szereplője. A csoport évente körülbelül 960.000 db széket állít elő és értékesít.A kiemelkedő versenyképességet a vállalatok összefogott beszerzése alapozza meg. A fentiek révén lett Magyarországon az Antares a legnagyobb hazai irodaszékgyártó.

A székhely és a gyártás a Szegedhez közeli Szatymaz községben található, így Antares székek vásárlásával hozzájárulsz hazánk gazdasági fejlődéséhez. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: