Magazin

Aktív mozgás munka közben is

2014-01-23 Horváth Krisztián


Egy ügyes kis eszközt mutatunk ma nektek. A neve Buoy, magyarul bója -  nem csak elnevezésében hasonlít az imbolygó eszközre.


Ez a henger alakú, első ránézésre cseppet sem stabil eszköz kényelmes ülést biztosít, miközben megmozgatja a törzs izmait azzal, hogy folyamatos egyensúlyozásra kényszerít. Elsőre ez kifejezetten zavaróan hangozhat, ám ha próbáltatok már ErgoBalance rendszerű ROVO székeket, tudjátok, hogy ez valójában nem idegesítő, viszont annál egészségesebb módja az ülőmunkának. (Ha nem próbáltatok még ErgoBalance székeket, gyertek el hozzánk a 1131 Béke utca 105-be, van egy bemutató darabunk.)

Ha a Buoy-t választjuk, garantáltan nem fog elgémberedni vagy elizsibbadni testünk, bármennyit is ülünk. Nézzétek meg a róla készült videót is:




2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos