Magazin

Vasárnap Gyereknap!

2013-05-23 Horváth Krisztián


Május utolsó vasárnapja 1950 óta minden évben Gyereknap hazánkban. Mi is szorgosan készülünk az alkalomra!

Korábban Magyarországon Gyermekek Hetének hívták az eseményt, amit 1931-től tartottak meg. Az eredeti Gyereknap egyébként Törökországból ered, főleg Kelet-Európában lett igen népszerű.


A Gyereknap nem csak arról szól, hogy a csemeték játsszanak és jólérezzék magukat. Az ENSZ eredeti szándéka szerint minden olyan tevékenységre vagy erőfeszítésre is emlékezünk május utolsó vasárnapján, ami a fiatalok érdekében, jobb életükért történt vagy történik.

Mi is szeretnénk hozzájárulni ehhez a magunk módján: az utóbbi időszakban tudatosan bővítettük gyerekeknek szóló termékeink palettáját. Most is szeretnénk ajánlani pár olyan széket, amiknek minden gyerkőc örülne a jeles nap alkalmából:

  • A LIPPO gyerek forgószék kiváló megoldás gyermekünk első forgószékének. Színes szövettel, korszerű gázliftes magasságállítással rendelkezik, és akár 45 kg-ig terhelhető.
  • A MESE és MESE Extra gyerek forgószékek többféle vidám kárpittal, szintén gázliftes magasságállítással pénztárcakímélő megoldást jelentenek, ha gyermekünknek keresünk forgószéket.
  • A FIVE egy gyermekkel együtt növő szék egy igen korszerű megoldás: a forgószék beállításainak köszönhetően folyamatosan követi csemeténk növekedését. 4-16 éves korig ajánlott. Alap felszereltséggel szürke színű acélvázzal és szürke műanyag lábkereszttel, állítható magasságú és mélységű ülőlappal és állítható magasságú és mélységű háttámlával rendelkezik.

Reméljük, hogy gyerekek és szülők is találnak nálunk az alkalomhoz illő ajánlatot. Boldog Gyereknapot!




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos