Emagra B3 Cute • ergonómikus forgószék hölgyeknek

ergonómikus forgószék hölgyeknek

Az Emagra család legkisebb induló ülésmélységű (de állítható!) modellje a hölgyek kedvence lesz. Gerincbarát kialakítás, modern formavilággal házasítva.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

5 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kötelezettségmentes próbaszék

Gerincbarát kialakítás

Minden Emagra széknek, így a B3 Cute-nak is a lelke a gerincbarát szinkron mechanika, mely a hátradőlés szögével arányosa nyitja az ülőlap és a hátlap által bezárt szöget, így a derék aktívan mozoghat egész nap. Ne kényszerítsd testedet egyetlen pozícióba!

 

A kis termetűek kedvenc széke

A B3 az összes Emagra modell közül a legkisebb ülőlappal rendelkezik, emellett ülésmélysége állítható is, így magasságodtól függően garantáltan tökéletesen testre szabhatod.

 

Nyáron is kényelmes

A hálós háttámla nem csak a legmagasabb minőséget képviseli (5 év garanciával), de nyáron szellős, légáteresztő közeget garantál, hogy semmiképpen se izzadj bele a munkába. Emellett kiválóan tisztítható is!

 

Alapárban a fejtámla és az állítható karfa

A magasságodhoz és munkastílusodhoz kalibrálható karfa teszi igazán egészségessé a B3 Cute-ot, de természetesen a fejtámla is fontos kiegészítő. Ezeket az alapárban megkapod. Ha mégsem lenne szükséged a fejtámlára, ingyenesen leszereljük.

 

Kiemelkedő minőség

A cseh gyártmányú Emagra székek a hazai piac kiemelkedő darabja, mert mindegyikre 5 év teljes körő garanciát biztosítunk, amihez Budapest legrégebben működő profi székszervize adja a szakmai hátteret.

 

További tulajdonságok: 5 év garancia, 110kg terhelhetőség, ajánlott napi max. 8 órás használat. A kárpit magas minőségű, kopásálló anyagból készül, a fejtámla és az ülőlap színe azonos (a háttámla hálója minden esetben fekete).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 5 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • formabontós
 • forgószék
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • állítható ülésmélység
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 10-20 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2021.01.13

A hosszú távú irodai fejlesztések nem állnak le

Azok a cégek, akik az utóbbi években elkötelezték magukat a wellbeing mellett, a járványhelyzet alatt is fejlesztenek, hogy minél versenyképesebb irodákkal várhassák vissza a legjobb munkaerőt. Ezt tette a Raiffeisen is, mi pedig 8 szinten 80 millió forint értékben végzett kivitelezésekkel segítettük őket ebben új irodáikban az Agora Parkban.

Tovább olvasom

2020.12.10

Egy egészséges és személyes ajándékötlet

Neked is gondot okoz kitalálni, mit tennél a fa alá? Egyedi ajándékot akarsz, de egyben olyat is, aminek biztosan örülnek majd? Itt egy ötlet.

Tovább olvasom

2020.12.07

Ünnepi nyitvatartásunk 2020-ban

Az Irodabutik bemutatóterme és a székszerviz az alábbiak szerint vár téged 2020 év végén és 2021 elején.

Tovább olvasom

2020.11.25

Két megoldás a járvány alatti utazáshoz

A COVID-19 járvány talán azokat sújtja legjobban, akik az utazás szerelmesei. A világjárókat tartósan haza köti a kialakult helyzet, ám van két megoldás, amivel igen kreatívan "utazhatunk" a nagyvilágban.

Tovább olvasom

2020.11.17

Így segíthet a svájcisajt-modell a fertőzés ellen

Ahogy telik az idő és egyre jobban értjük a COVID-19 járvány terjedési mechanizmusait, a védekezési módszerek is finomodnak. Most megmutatjuk, hogy segíthet akár az irodában, akár otthon a sajtszelet-modell a fertőzés elkerülésében.

Tovább olvasom

2020.11.12

Szeretettel (és nyitva) várunk

A korlátozások figyelembe vételével, biztonságos környezetben várunk az őszi-téli időszakban is, hogy felkészülhess a home office következő fordulójára.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos