Emagra B3 Cute • ergonómikus forgószék hölgyeknek

ergonómikus forgószék hölgyeknek

Az Emagra család legkisebb induló ülésmélységű (de állítható!) modellje a hölgyek kedvence lesz. Gerincbarát kialakítás, modern formavilággal házasítva.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

5 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kötelezettségmentes próbaszék

Gerincbarát kialakítás

Minden Emagra széknek, így a B3 Cute-nak is a lelke a gerincbarát szinkron mechanika, mely a hátradőlés szögével arányosa nyitja az ülőlap és a hátlap által bezárt szöget, így a derék aktívan mozoghat egész nap. Ne kényszerítsd testedet egyetlen pozícióba!

 

A kis termetűek kedvenc széke

A B3 az összes Emagra modell közül a legkisebb ülőlappal rendelkezik, emellett ülésmélysége állítható is, így magasságodtól függően garantáltan tökéletesen testre szabhatod.

 

Nyáron is kényelmes

A hálós háttámla nem csak a legmagasabb minőséget képviseli (5 év garanciával), de nyáron szellős, légáteresztő közeget garantál, hogy semmiképpen se izzadj bele a munkába. Emellett kiválóan tisztítható is!

 

Alapárban a fejtámla és az állítható karfa

A magasságodhoz és munkastílusodhoz kalibrálható karfa teszi igazán egészségessé a B3 Cute-ot, de természetesen a fejtámla is fontos kiegészítő. Ezeket az alapárban megkapod. Ha mégsem lenne szükséged a fejtámlára, ingyenesen leszereljük.

 

Kiemelkedő minőség

A cseh gyártmányú Emagra székek a hazai piac kiemelkedő darabja, mert mindegyikre 5 év teljes körő garanciát biztosítunk, amihez Budapest legrégebben működő profi székszervize adja a szakmai hátteret.

 

További tulajdonságok: 5 év garancia, 110kg terhelhetőség, ajánlott napi max. 8 órás használat. A kárpit magas minőségű, kopásálló anyagból készül, a fejtámla és az ülőlap színe azonos (a háttámla hálója minden esetben fekete).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 5 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • formabontós
 • forgószék
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • állítható ülésmélység
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 10-20 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2020.09.28

10 megoldás az irodai higiéniáért

Úgy tűnik, az ősz sem telik el járvány nélkül, a munka világa azonban nem állhat meg, ahogy az irodád sem. Mutatunk 10 megoldást, köztük konkrét eszközöket is, hogy a csapat minél egészségesebb lehessen.

Tovább olvasom

2020.09.14

Egyedülálló SpinaliS modellpaletta (11 típus)

Az összes elérhető SpinaliS gerincbarát modellt, beleértve a vezetői Pilotot is, megnézheted és kipróbálhatod egy helyen, új bemutatótermünkben a Béke utca 105-ben. Szeretettel várunk!

Tovább olvasom

2020.08.25

Szeptembertől új helyen, új bemutatóteremmel várunk!

Nincs mese: az egészséges ülés és munka világa kinőtte Szekszárdi utcai bemutatótermünket, ahol oly sok csodás évet tölthettünk veletek. Most egy sokkal nagyobb, kényelmesebb és színvonalasabb helyre költözünk a Béke útra.

Tovább olvasom

2020.08.18

Milyen lesz a munka világa ősztől?

Az elmúlt pár hónapban a hirtelen és gyökeres változások lassan a mindennapi élet és a munka részei lettek. Rengeteg kérdésre továbbra sincsen válasz a jövőt illetően (hányszor és hogyan tér még vissza a járvány, egyáltalán meddig), viszont a megváltozott körülményekhez mindenki alkalmazkodott valahogyan. A munkavállalóknak is megvannak a maguk elképzelései.

Tovább olvasom

2020.06.23

Ezeket a székeket visszük leggyakrabban az irodákba

Csakis olyat kínálunk, amelyek megbízhatóak és könnyű velük tervezni: megmutatjuk, mi hogyan építettük be kedvenc széktípusainkat az irodaterekbe!

Tovább olvasom

2020.06.16

Segítség nehézségek idején is

Talán pont a bajban a legfontosabb a társadalmi felelősségvállalás. Cégünk időről időre támogat bizonyos ügyeket és szervezeteket, ezért a küszöbön álló költözésünk, valamint bemutatótermünk átalakítása miatt új gazdát kereső székeket most a Bornemisza Péter Gimnáziumnak ajánlottuk fel.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos