Emagra VIP • prémium ergonomikus forgószék

prémium ergonomikus forgószék

Az egészséges ülőmunka limuzinja hozzád is begördült: megérkezett az Emagra VIP, minden egészségmegőrző extrával, és eddigi legkényelmesebb Emagra ülőlapunkkal! Szinte már csak a pezsgő hiányzik.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

5 év garancia
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kötelezettségmentes próbaszék

Mit ad neked az Emagra VIP, az otthoni vagy irodai ülőmunka luxuslimuzinja?

Gerinckímélő, ergonomikus szinkron mechanika

Ez ügyel hátad egészségére. A VIP a többi Emagra modellhez hasonlóan olyan mechanikával rendelkezik, aminél a munka közbeni szabad mozgás (hintázás) adott, közben pedig az ülőlap és a háttámla által bezárt szög dinamikusan változik, így derekad helyzete is módosul. Ez mozgásban tartja testedet és nem kényszerít rá, hogy egész nap ugyanabban a pozícióban ülj.

Extra puha szivacsozás

A VIP legkülönlegesebb része a többi Emagra modellhez képest a duplán párnázott ülőlap és fejtámla, melyek talán a legkényelmesebb székké teszik mind között. Nehéz erről írni, érdemes inkább kipróbálnod!

Állítható ülésmélység

A VIP teljes ülőfelülete szabályozható mélységben a szék többi részéhez képest, így egyrészt a derék és a háttámla találkozási keménysége is állítható, másrészt a comb hosszához lehet igazítani az ülőlap elejét. Ez segít elkerülni a lábban a vér pangását és csökkenti a trombózis kockázatát.

Ergonómiai pakk

A teljes körű ergonómiai felszereltség része a magasságban külön állítható fejtámla, a külön állítható deréktámasz és a három dimenzióba (magasság, mélység, szög) állítható karfa is, amikket teljesen személyre szabhatod munkakörnyezetedet.

Praktikus anyagok

A VIP extra puha szivacsozásához kopásálló kárpitozás és elnyűhetetlen, hálós háttáma is csatlakozik. Ezeket igen könnyű tisztán tartani, utóbbi pedig nyáron biztosít extra jó szellőzést, hogy kánikulában is komfortos legyen a munka.

Általános információk

Érdemes tudnod még a VIP székről, hogy az Emagra székcsalád extra hosszú, 5 éves teljes garanciaidejét élvezi, tanúbizonyságot téve magas minőségéről.

 

A szék teljes magassága gázlifttel változtatható, könnyen állítható.

 

Alapfelszereltségben fekete lábcsillaggal és kímélő parketta görgőkkel adjuk, de a kosár folyamat során választhatsz hozzá polírozott aluminium lábcsillagot is.

 

A VIP szék teherbírása 110 kg.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
  • forgószék
  • szövet (választható kárpit)
  • mesh-háló (választható kárpit)
  • 8 óra ajánlott igénybevétel
  • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
  • karfás (vagy kérhető hozzá)
  • állítható ülésmélység
  • max. teherbírás: 110 kg
  • Szállítási idő: 1-4 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2022.06.30

Forgószéked tipikus hibái: mechanika

Ahány forgószék, annyi féle mechanika - kezdhetnénk ezzel a frázissal a székek lelkét képező mechanikákról (más néven alaplapokról) szóló részt, és igazunk is lenne. Viszont van pár olyan általános funkció és jellemző hiba (meg működés), amik minden forgószék mechanikájára igazak.

Tovább olvasom

2022.05.27

Flottában érkezik a gerincvédelem csúcsa

A COVID utáni irodák számtalan kihívással néznek szembe. Ezek közül az egyik a dolgozók visszacsábítása, mely hosszú távú és koncepcionális kérdés. De nem csak erre lehet válasz egy 60 darabos SpinaliS beszerzés.

Tovább olvasom

2022.04.27

Újdonságok és visszatérők áprilisban

Biztosan te is szembesültél már a globális események életünkre gyakorolt hatásaival. Az ellátási problémák a székek gyártását is érintik, történjen az külföldön vagy hazánkban. Partnereinkkel folyamatosan próbálunk tenni azért, hogy ebből minél kevesebbet érzékelj. Éppen ezért áprilisban négy székkel bővül kínálatunk, melyek között vannak újak és visszatérők is.

Tovább olvasom

2022.04.19

Forgószéked tipikus hibái: lábcsillag

Holtversenyben a második legtöbbször meghibásádoó alkatrész a forgószék csillagtalpja, melyet neveznek lábcsillagnak vagy egyszerűen csak csillagnak, talpnak. Ez jellemzően egy több ágú műanyag vagy fém, esetleg fa berakásos vas eszköz, mely kapcsolatot teremt a forgószék gázliftje és annak görgői között, ám ennél jóval többet is tud.

Tovább olvasom

2022.03.11

Forgószéked tipikus hibái: gázlift

Sorozatindító cikket olvasol: 30 évnél is hosszabb szerviztapasztalatunkat latba vetve kollégáink összegyűjtötték azokat a tipikus hibákat, amik egy forgószék élettartamát csökkentik, és megmutatjuk azt is, hogyan tehetsz ellene. Első körben a gázliftről kell eloszlatnunk pár tévhitet.

Tovább olvasom

2022.01.25

Dun & Bradstreet AAA tanúsítványt szerzett a NIETSCH Kft.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a NIETSCH Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos