Emagra VIP • prémium ergonomikus forgószék

prémium ergonomikus forgószék

Az egészséges ülőmunka limuzinja hozzád is begördült: megérkezett az Emagra VIP, minden egészségmegőrző extrával, és eddigi legkényelmesebb Emagra ülőlapunkkal! Szinte már csak a pezsgő hiányzik.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

5 év garancia
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kötelezettségmentes próbaszék

Mit ad neked az Emagra VIP, az otthoni vagy irodai ülőmunka luxuslimuzinja?

Gerinckímélő, ergonomikus szinkron mechanika

Ez ügyel hátad egészségére. A VIP a többi Emagra modellhez hasonlóan olyan mechanikával rendelkezik, aminél a munka közbeni szabad mozgás (hintázás) adott, közben pedig az ülőlap és a háttámla által bezárt szög dinamikusan változik, így derekad helyzete is módosul. Ez mozgásban tartja testedet és nem kényszerít rá, hogy egész nap ugyanabban a pozícióban ülj.

Extra puha szivacsozás

A VIP legkülönlegesebb része a többi Emagra modellhez képest a duplán párnázott ülőlap és fejtámla, melyek talán a legkényelmesebb székké teszik mind között. Nehéz erről írni, érdemes inkább kipróbálnod!

Állítható ülésmélység

A VIP teljes ülőfelülete szabályozható mélységben a szék többi részéhez képest, így egyrészt a derék és a háttámla találkozási keménysége is állítható, másrészt a comb hosszához lehet igazítani az ülőlap elejét. Ez segít elkerülni a lábban a vér pangását és csökkenti a trombózis kockázatát.

Ergonómiai pakk

A teljes körű ergonómiai felszereltség része a magasságban külön állítható fejtámla, a külön állítható deréktámasz és a három dimenzióba (magasság, mélység, szög) állítható karfa is, amikket teljesen személyre szabhatod munkakörnyezetedet.

Praktikus anyagok

A VIP extra puha szivacsozásához kopásálló kárpitozás és elnyűhetetlen, hálós háttáma is csatlakozik. Ezeket igen könnyű tisztán tartani, utóbbi pedig nyáron biztosít extra jó szellőzést, hogy kánikulában is komfortos legyen a munka.

Általános információk

Érdemes tudnod még a VIP székről, hogy az Emagra székcsalád extra hosszú, 5 éves teljes garanciaidejét élvezi, tanúbizonyságot téve magas minőségéről.

 

A szék teljes magassága gázlifttel változtatható, könnyen állítható.

 

Alapfelszereltségben fekete lábcsillaggal és kímélő parketta görgőkkel adjuk, de a kosár folyamat során választhatsz hozzá polírozott aluminium lábcsillagot is.

 

A VIP szék teherbírása 110 kg.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
  • forgószék
  • szövet (választható kárpit)
  • mesh-háló (választható kárpit)
  • 8 óra ajánlott igénybevétel
  • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
  • karfás (vagy kérhető hozzá)
  • állítható ülésmélység
  • max. teherbírás: 110 kg
  • Szállítási idő: 1-4 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2021.12.13

Ünnepi nyitvatartásunk 2021

A 2021-es év végén is hatalmas szeretettel és tárt kapukkal várunk, hogy akár az utolsó pillanatban is hazavihess egy emlékezetes és egészséges ajándékot!

Tovább olvasom

2021.12.06

Megtöltöttük puttonyunkat decemberre

Az idei karácsony egy rendhagyó időszak lesz, mivel az áruellátás számtalan területén komoly hiányok tapasztalhatóak, másképpen szólva: nincsenek termékek. Nálunk azonban feltöltött raktárakat találsz!

Tovább olvasom

2021.11.23

Elég vizet fogyasztasz az irodában?

Tökéletesen beállítottad az ergonómia szabályai szerint a munkakörnyezetedet mégis fejfájással, fáradékonysággal küszködsz? Talán elcsépelten hangzik a kérdés, de: iszol elég vizet?

Tovább olvasom

2021.11.15

Bővül a család: itt az Emagra ERGOFIT!

Prémium minőségű cseh Emagra székfamíliánk eddig sem szűkölködött családtagokban, most azonban tovább bővül: megérkezett a formabontó ERGOFIT.

Tovább olvasom

2021.11.09

Növekedtek a garanciális idők

A 2021-es évben - a törvényi előírásoknak megfelelően megnövekedett bizonyos termékeink garanciális ideje. Nézd meg, hogy melyek azok a termékek, amiket már eddig is kiemelkedően hosszú jótállással kínáltunk!

Tovább olvasom

2021.10.27

Gondoskodtál a papírról az árrobbanás előtt?

A te irodádban megállna az élet papír nélkül? Persze a papírmentes iroda legendája hódított pár évig, de mára nagyrészt világossá vált, hogy van, amit nem lehet kiváltani digitális megoldásokkal. Ilyen számtalan papír alapú termék, mint a jegyzettömb vagy a fali naptár is. Ezeket azonban veszély fenyegeti!

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos