Fertőtlenítő gél (lázmérős fertőtlenítő gépekhez) • 5 literes kiszerelésben

5 literes kiszerelésben

Ezt a kézfertőtlenítő gélt kizárólag hőmérős gépeinkhez (fali és álló) forgalmazzuk, azokkal kompatibilis.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

2500 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés (50.000 forint nettó kosárérték felett ingyenes szerelés és szállítás. Még 50,000 Ft hiányzik hozzá a kosaradból.)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:


Állaga: gél

Kompatibilis: lázmérős kézfertőtlenítő gépeinkkel (fali és álló)

Kiszerelés: 5l

Csomagolás: zárható műanyag flakonban

 

Hatóanyag: Etanol 70 V/V%, CAS: 64-17-5, Egyéb összetevők: ionmentes víz, C10-30 alkil-akrilát polimer, trietanol-amin, glicerin, illatanyag. Biocid termék (PT1). Baktericid, Fungicid, Virucid hatású. Antimikrobiális spektrum: baktérium- gomba- és vírusölő biológiailag lebomló termék. Alkalmazási terület: egészségügy, élelmiszeripar és a vendéglátás területén, közintézményekben, iskolákban, háztartásokban, utazás, kirándulás során. Alkalmazási koncentráció: behatási idő: 3-5 ml kézfertőtlenítő gélt 1 percig alaposan eldörzsölünk a kézen. Figyelmeztetés: Veszély! Más tisztító és fertőtlenítő-szerrel keverni tilos! Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni. H225: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. H319: Súlyos szemirritációt okoz. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P210: Hőtől/szikrától/ nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P233: A flakon szorosan lezárva tartandó. P305 + P351 + P338: SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P370 + P378: Tűz esetén az oltáshoz CO2, hab, por használandó. Hulladékkezelés: A teljesen kiürült, kiöblített csomagolás háztartási hulladékként kezelhető. Tárolás: Jól szellőző, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve tárolandó.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
  • Szállítási idő: 1-4 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2021.09.22

Miért kritikus a monitor magassága?

Az irodai munkakörnyezet nélkülözhetetlen kelléke a monitor. Nyolc-tíz órát nézzük, sokszor még munkaidőn kívül, kikapcsolódásként is ráfüggesztjük tekintetünket nyilvánvaló tehát, hogy mennyire fontos hogy megfelelően legyen elhelyezve.

Tovább olvasom

2021.08.04

Mitől véd egy jó csuklótámasz?

Állandó munkaeszközöd a billentyűzet és az egér? Napi 8-12 órában szinte le sem veszed róluk a kezed? A munkaállomásod ergonomikusan van beállítva, mégis fájdalmat érzel az ujjaidban, csuklódban, kézfejedben? Esetlenebbé vált az ujjaid mozgása esetleg duzzanatot is felfedeztél? A probléma a csuklód helyzetében gyökerezik!

Tovább olvasom

2021.07.19

Sajtószoba: a Telexnél járt egy székünk (és elmondták, milyen)

Nagy fába vágta a fejszéjét a Telex szerkesztősége, amikor a hazai székpiacon fellelhető legolcsóbb és legdrágább székeket akarták letesztelni, hogy megállapítsák, miben érdemes ülni. Tőlünk is kértek némi szakmai hátteret és egy széket, mi viszont nem széket, hanem egy SpinaliS aktív ülés rendszert adtunk nekik. Lássuk, mire jutottak vele!

Tovább olvasom

2021.06.23

Miért szereti egy manuálterapeuta a SpinaliS széket?

Bojtos Csilla immár 10 éve használ egy SpinaliS Apollo modellt, ami látogatásunk idején is olyan volt, mintha új lenne. Csilla, aki 56 év gyógytornászati szakmai tapasztalattal, 27 ORFI-ban eltöltött évvel a háta mögött 2010 óta manuálterapeutaként segíti a pácienseket budapesti rendelőjében, nagyon hasznos gondolatokat osztott meg velünk.

Tovább olvasom

2021.05.14

[videó] 100+ év székes története 90 percben

Ha érdekel a székek tervezésének és formavilágának története, most ingyenesen megnézheted a Heinz Bütler rendezésében készített filmet egy rendhagyó kiállításról. 

Tovább olvasom

2021.05.10

Te is beleesel a háló(zat) csapdájába?

Könnyen a háló(zat) csapdájába eshetünk, ha kipróbálunk egy hálós ülőfelületű forgószéket, ez pedig nem véletlen. Közeleg a nyár és a kánikula, ezért az irodában vagy otthon töltött munkanap során fontos lesz a komfort érzése, aminek egyik legnagyobb rombolója az izzadás. De mit tehetünk ez ellen és hogyan segíthet egy jó szék?

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos