Fertőtlenítő gél (lázmérős fertőtlenítő gépekhez) • 5 literes kiszerelésben

5 literes kiszerelésben

Ezt a kézfertőtlenítő gélt kizárólag hőmérős gépeinkhez (fali és álló) forgalmazzuk, azokkal kompatibilis.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

2500 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés (50.000 forint nettó kosárérték felett ingyenes szerelés és szállítás. Még 50,000 Ft hiányzik hozzá a kosaradból.)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:


Állaga: gél

Kompatibilis: lázmérős kézfertőtlenítő gépeinkkel (fali és álló)

Kiszerelés: 5l

Csomagolás: zárható műanyag flakonban

 

Hatóanyag: Etanol 70 V/V%, CAS: 64-17-5, Egyéb összetevők: ionmentes víz, C10-30 alkil-akrilát polimer, trietanol-amin, glicerin, illatanyag. Biocid termék (PT1). Baktericid, Fungicid, Virucid hatású. Antimikrobiális spektrum: baktérium- gomba- és vírusölő biológiailag lebomló termék. Alkalmazási terület: egészségügy, élelmiszeripar és a vendéglátás területén, közintézményekben, iskolákban, háztartásokban, utazás, kirándulás során. Alkalmazási koncentráció: behatási idő: 3-5 ml kézfertőtlenítő gélt 1 percig alaposan eldörzsölünk a kézen. Figyelmeztetés: Veszély! Más tisztító és fertőtlenítő-szerrel keverni tilos! Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni. H225: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. H319: Súlyos szemirritációt okoz. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P210: Hőtől/szikrától/ nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P233: A flakon szorosan lezárva tartandó. P305 + P351 + P338: SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P370 + P378: Tűz esetén az oltáshoz CO2, hab, por használandó. Hulladékkezelés: A teljesen kiürült, kiöblített csomagolás háztartási hulladékként kezelhető. Tárolás: Jól szellőző, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve tárolandó.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
  • Szállítási idő: 1-4 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2021.04.06

Ismét itt a TOP 10 irodaszék (2020 tapasztalataival)

A koronavírus járvány alaposan átformálta az irodaszékekkel kapcsolatos elvárásokat tavaly, és ezt mi is éreztük. Elmondjuk, mit látunk online és bemutatótermi, értékesítési tapasztalataink alapján, és hozunk friss TOP10-et is.

Tovább olvasom

2021.03.04

Márciusban is számíthatsz ránk (személyesen is)

Márciusban bemutatótermünk a korlázások ideje alatt is látogatható, illetve a próbaszék-szolgáltatás, a webes rendelések és a kiszállítás is zavartalanul működik, így segítünk neked az egészséges otthoni munkavégzésben.

Tovább olvasom

2021.02.25

30 ergonomikus Emagra szék landolt a CIG Pannóniánál

A 2021-es év fejlesztésekkel telinek ígérkezik az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és sok szempontból a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet.

Tovább olvasom

2021.01.26

Bemutatótermünkben biztonságban vagy

Mindent megteszünk azért, hogy a járvány ellenére a legbiztonságosabb módon ismerkedhess meg új forgószékeddel és egészséges munkakörnyezeted elemeivel. A személyes próba a helyzet ellenére is kiemelten fontos.

Tovább olvasom

2021.01.13

A hosszú távú irodai fejlesztések nem állnak le

Azok a cégek, akik az utóbbi években elkötelezték magukat a wellbeing mellett, a járványhelyzet alatt is fejlesztenek, hogy minél versenyképesebb irodákkal várhassák vissza a legjobb munkaerőt. Ezt tette a Raiffeisen is, mi pedig 8 szinten 80 millió forint értékben végzett kivitelezésekkel segítettük őket ebben új irodáikban az Agora Parkban.

Tovább olvasom

2020.12.10

Egy egészséges és személyes ajándékötlet

Neked is gondot okoz kitalálni, mit tennél a fa alá? Egyedi ajándékot akarsz, de egyben olyat is, aminek biztosan örülnek majd? Itt egy ötlet.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos