Fertőtlenítő gél (lázmérős fertőtlenítő gépekhez) • 5 literes kiszerelésben

5 literes kiszerelésben

Ezt a kézfertőtlenítő gélt kizárólag hőmérős gépeinkhez (fali és álló) forgalmazzuk, azokkal kompatibilis.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

2500 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés (100.000 forint nettó kosárérték felett ingyenes szerelés és szállítás. Még 100,000 Ft hiányzik hozzá a kosaradból.)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:


Állaga: gél

Kompatibilis: lázmérős kézfertőtlenítő gépeinkkel (fali és álló)

Kiszerelés: 5l

Csomagolás: zárható műanyag flakonban

 

Hatóanyag: Etanol 70 V/V%, CAS: 64-17-5, Egyéb összetevők: ionmentes víz, C10-30 alkil-akrilát polimer, trietanol-amin, glicerin, illatanyag. Biocid termék (PT1). Baktericid, Fungicid, Virucid hatású. Antimikrobiális spektrum: baktérium- gomba- és vírusölő biológiailag lebomló termék. Alkalmazási terület: egészségügy, élelmiszeripar és a vendéglátás területén, közintézményekben, iskolákban, háztartásokban, utazás, kirándulás során. Alkalmazási koncentráció: behatási idő: 3-5 ml kézfertőtlenítő gélt 1 percig alaposan eldörzsölünk a kézen. Figyelmeztetés: Veszély! Más tisztító és fertőtlenítő-szerrel keverni tilos! Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni. H225: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. H319: Súlyos szemirritációt okoz. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P210: Hőtől/szikrától/ nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P233: A flakon szorosan lezárva tartandó. P305 + P351 + P338: SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P370 + P378: Tűz esetén az oltáshoz CO2, hab, por használandó. Hulladékkezelés: A teljesen kiürült, kiöblített csomagolás háztartási hulladékként kezelhető. Tárolás: Jól szellőző, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve tárolandó.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
  • Szállítási idő: 1-4 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos