Frezza DEVA STANDARD • magas háttámlás főnöki szék

magas háttámlás főnöki szék

Magasan a legjobb: a Deva nem csak magas háttámlájával emelkedik ki az átlagból, hanem formatervezett részleteivel és magas minőségével is. Válaszd ki, hogy melyik a számodra legjobb változat basic, standard és extra kivitelből.

 

Jelenleg a standard változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), fekete műanyag lábcsillag és 2D állítható karfa. Magasabb felszereltségért nézd meg a premium változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

A Deva a vezetői székek formatervét és eleganciáját kombinálja a korszerű ergonómiai szempontokkal és az olasz praktikummal. Végre egy szék, ami méltó a vezetésedhez, de egészségedet is védi.

 

A magasított háttámla hálós kialakítása nem csak szép, de kiváló szellőzést és könnyű tisztíthatóságot is biztosít, miközben a fejtámla része extrán párnázott, a lumbális szakaszon pedig magasságban könnyen állítható deréktámasz vár rád.

 

A szék teljes magassága kényelmesen, gázlifttel állítható, a több ponton is rögzíthető, antishock védelemmel szerelt szinkron mechanika pedig kiengedett állapotban is használható, így a hintázás élménye is megmarad (súlyhoz állítható hintakeménységgel).

 

Az ülőlap legfontosabb képessége a 6 centi kitéréssel előre-hátra állítható ülésmélység, mely testalkatodtól függetlenül maximálisan kényelmessé teszi a széket. A Deva ülőlapjában lévő szivacsozás üvegszál és poliuretán keverékéből készül, így folyamatos terhelés és hosszú évek alatt sem veszíti el eredeti alakját. Változatos színű szövetekkel kombinálhatod, amiknek kiemelkedően magas kopásállósági mutatója van (150.000 martindale).

 

A 2D karfa teljessé teszi az ergonómiai élményt: a karok megtámasztása segít abban, hogy a váll-övet tehermentesítve elkerült a nyaki és vállfájdalmakat.

 

Nem csak tested, de lelked is kényezteti, mégpedig 3 év nyugalommal, ugyanis a kiváló minőségű, európai gyártmányú Deva székre 6 év garancia jár (kivéve a szövetes részek).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • formabontós
 • főnöki szék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 4 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos