Frezza EMI BASIC • operatív forgószék

operatív forgószék

Az Emi az operatív székek koronázatlan királya: ülőlapja a szinkron mechanika kényelme mellett negatív dőlést is enged, így amikor előre hajolsz, a szék akkor is követi munkastílusodat.

 

Jelenleg a standard változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), fekete műanyag lábcsillag, 2D állítható karfa és állítható fejtámla. Alacsonyabb vagy magasabb felszereltségért nézd meg a standard és prémium változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

Egyszerűen használható, de nagy tudású és kényelmes forgószéket keresel napi ülpmunkádhoz? Irodád vagy otthonod kiváló kiegészítője lesz az Emi.

 

 

A szinkron mechanika súlyhoz állítható hinta módban gondoskodik a deréktáji gerincszakasz mozgatásáról (az antishock rendszernek hála hátba vágni sem tud), de ha akarod, fixálhatod is a háttámla és az ülőlap helyzetét. Extrája, hogy a vízszintesen túl előre is tud dőlni (ezt nevezzük negatív dőlésnek), tehát akkor is követi a testedet, ha előre hajolsz. Ezt az érzést érdemes kipróbálnod, ha még nem volt hozzá szerencséd.

 

 

A háttámla hálós, jól szellőző, formatartó, és szintén hálós fejtámlával is megkaphatod a standard és extra változatokban. A teljes ülésmagasság kényelmesen, egyetlen gombnyomással szabályozható a gázlift segítségével. Minden változathoz a helyes testtartást támogató, 2D állítható karfa is érkezik.

 

Hogyan érheted el, hogy egy ülőlap kényelmesen rugalmas legyen, de közben ne veszítse el az alakját a hosszú hónapon és évek alatt? Kombináld az üvegszálat és poliuretánnal, és lásd el minőségi, extrán kopásálló (150.000 martindale) kárpitozással. Pontosan ezt teszi az Emi is: felkészült a mindennapos használatra.

 

A funkciókat minőség egészíti ki: az európai gyártmányú Lol székekre 6 év garanciát vállalunk (a szövetes részek kivételével).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos