Frezza EMI PREMIUM • operatív forgószék

operatív forgószék

Az Emi az operatív székek koronázatlan királya: ülőlapja a szinkron mechanika kényelme mellett negatív dőlést is enged, így amikor előre hajolsz, a szék akkor is követi munkastílusodat.

 

Jelenleg az extra változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), polírozott alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa, állítható fejtámla és extra kárpit színek. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a basic és standard változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

Egyszerűen használható, de nagy tudású és kényelmes forgószéket keresel napi ülpmunkádhoz? Irodád vagy otthonod kiváló kiegészítője lesz az Emi.

 

 

A szinkron mechanika súlyhoz állítható hinta módban gondoskodik a deréktáji gerincszakasz mozgatásáról (az antishock rendszernek hála hátba vágni sem tud), de ha akarod, fixálhatod is a háttámla és az ülőlap helyzetét. Extrája, hogy a vízszintesen túl előre is tud dőlni (ezt nevezzük negatív dőlésnek), tehát akkor is követi a testedet, ha előre hajolsz. Ezt az érzést érdemes kipróbálnod, ha még nem volt hozzá szerencséd.

 

 

A háttámla hálós, jól szellőző, formatartó, és szintén hálós fejtámlával is megkaphatod a standard és extra változatokban. A teljes ülésmagasság kényelmesen, egyetlen gombnyomással szabályozható a gázlift segítségével. Minden változathoz a helyes testtartást támogató, 2D állítható karfa is érkezik.

 

Hogyan érheted el, hogy egy ülőlap kényelmesen rugalmas legyen, de közben ne veszítse el az alakját a hosszú hónapon és évek alatt? Kombináld az üvegszálat és poliuretánnal, és lásd el minőségi, extrán kopásálló (150.000 martindale) kárpitozással. Pontosan ezt teszi az Emi is: felkészült a mindennapos használatra.

 

A funkciókat minőség egészíti ki: az európai gyártmányú Lol székekre 6 év garanciát vállalunk (kivéve a szövetes részek).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos