Frezza EMIRO PREMIUM • operatív irodai szék

operatív irodai szék

Számtalan feladat, rövid határidők és még a világ szeme is rajtad? Megérkezett a segítség: az Emiro lesz kedvenc munkatársad a legzűrösebb napokon is. Válaszd ki a basic, standard és prémium változatból, hogy melyik illik leginkább hozzád.

 

Jelenleg az extra változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), polírozott alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa, állítható fejtámla és extra kárpit színek. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a basic és standard változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

Az Emirot azért hoztuk létre, hogy az ergonómia ne csak egy szó, hanem mindennapi tapasztalat legyen a számodra. Széleskörű beállításainak segítségével úgy tud téged hatékonyabbá tenni, hogy közben a kényelmedre és az egészségedre is gondot fordít. De mit jelent ez?

 

Az Emiro ülőlapjában lévő szivacsozás üvegszál és poliuretán keverékéből készül, ami garantálja, hogy az évek alatt sem veszíti el az alakját, de minden nap kényelmesen tart. Felejtsd el a rugalmatlan ülőlapokat, az Emirot imádni fogod. Ráadásul változatos színű szövetekkel kombinálhatod, amiknek kiemelkedően magas kopásállósági mutatója van (150.000 martindale).

 

Gerinced egészségéről a háttámla kialakítása gondoskodik: a feszített, 3D szerkezű hálók nem nyúlnak, a kellő tartást adják, mindeközben a legnagyobb nyári melegben is tökéletesen szellőznek és nagyon könnyen tisztíthatóak. A teljes gerincszakasz támasztásában a standard és extra változatokban a szintén hálós fejtámla is segít, amit magasságban és dőlésszögben külön is állíthatsz.

 

A szinkron mechanika kiengedve is használható a hintakényelemért (állítható ellenállással), de rögzítheted több ponton. Kiengedett állapotban az antishock funkció tesz róla, hogy hirtelen előrehajlásnál se vágjon hátba a szék. A teljes magasság korszerű, egyetlen érintéses gázliftes megoldással szabályozható.

 

Karfák nélkül nem lehetne teljes a kényelem: az Emiro 2D állítható karfái lehetővé teszik, hogy minden munkastílusban megtaláld a legjobb pozíciót, ezzel tehermentesítve a váll-övet, elkerülve a nyaki fájdalmakat. A teljes felfüggesztésük szélességben is állítható, így az ülőlap szélességétől függetlenül kialakíthatod a számodra legjobb pozíciót.

 

Élvezd az Emiro 6 éves garanciájával járó nyugalmat: európai minőség akár otthon, akár az irodában (kivéve a szövetes részekre).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos