Frezza KIKU BASIC • operatív irodai forgószék

operatív irodai forgószék

A Kiku elhozza neked az olasz design és kényelem legmagasabb fokát, kombinálva a teljes személyre szabhatósággal. Ismerd meg három változatban: basic, standard és prémium.

 

Jelenleg a basic változatot látod, aminek felszereltsége hagyományos görgő, fekete műanyag lábcsillag és 2D állítható karfa. Magasabb felszereltségért nézd meg a standard és prémium változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

A Kiku lengagyobb erőssége irodai környezetben a váltott munkaállomásokhoz való automatikus igazodás: az intelligens súlybeállítási rendszernek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók széles köréhez, bárki is dolgozzon éppen benne. A Kikut az állítható ülésmélység teszi igazán univerzálissá: mindhárom változatban az alapfelszereltség része az akár 55mm előre-hátra kitérést biztosító ülőlap.

 

A kényelem központi eleme az akár 12 mm mélységben, gombnyomással működtetett deréktámasz, valamint a háttámla 75 mm-es különálló magasságállítása, amelyek a kényelem mellett gerincegészségi szempontokat is maximalizálnak.

 

A háttámla ergonómikus kialakításának hála minden mozdulatodat végigkíséri, így mindig maximális szabadságot és egészséges ülést tesz lehetővé. Külön szabályozható a háttámla ellenállása (súlyhoz állítható), illetve az alapfelszereltség része az antishock védelem (hirtelen előrehajlásnál a háttámla nem fog hátba vágni). Az ülésmagasság kényelmesen, gázlifttel állítható.

 

A formatervezésnél külön figyelemmel voltunk az ülés és a háttámla nagyobb méreteire, amelyek állítható magasságú fejtámlával (65 mm) és 36°-os dőlésszöggel kiegészítve választhatók (a standard és extra változatban). Az ülőlap anatómiailag formázott, hidegen habosított, CFC-mentes rugalmas poliuretánnal párnázott, így a rugalmasság megtartása mellett hosszú évek alatt sem veszíti el az alakját.

 

A szinkron mechanika több pozícióban is rögzíthető illetve kiengedve is használható, így teljeskörű beállítási mechanizmusok állnak rendelkezésre alkatodtól és munkastílusodtól függően.

 

Az ergonómiai fukciókat az állítható karfa teszi teljessé: ezzel a váll-öv és a nyak is tehermentesíthető az alkarok megfelelő alátámasztásával, így napi több órányi munka is kényelmes.

 

A választható színpaletta az egyes változatoktól függ, de minden esetben garantáljuk a magas minőségű anyagválasztást, amit a 150.000 martindale kopásállóságú, könnyen tisztítható, nem fakuló szöveteink formájában kapsz új székedhez.

 

A Kikura hat év garanciát adunk (kivéve a szövetes részek), így biztos lehetsz abban, hogy a kiváló minőségű európai gyártmánnyal 6 év gondtalanságot is vásárolsz.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos