Frezza KIKU PREMIUM • operatív irodai forgószék

operatív irodai forgószék

A Kiku elhozza neked az olasz design és kényelem legmagasabb fokát, kombinálva a teljes személyre szabhatósággal. Ismerd meg három változatban: basic, standard és prémium.

 

Jelenleg az extra változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), polírozott alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa, állítható fejtámla és extra kárpit színek. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a basic és standard változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

A Kiku lengagyobb erőssége irodai környezetben a váltott munkaállomásokhoz való automatikus igazodás: az intelligens súlybeállítási rendszernek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók széles köréhez, bárki is dolgozzon éppen benne. A Kikut az állítható ülésmélység teszi igazán univerzálissá: mindhárom változatban az alapfelszereltség része az akár 55mm előre-hátra kitérést biztosító ülőlap.

 

A kényelem központi eleme az akár 12 mm mélységben, gombnyomással működtetett deréktámasz, valamint a háttámla 75 mm-es különálló magasságállítása, amelyek a kényelem mellett gerincegészségi szempontokat is maximalizálnak.

 

A háttámla ergonómikus kialakításának hála minden mozdulatodat végigkíséri, így mindig maximális szabadságot és egészséges ülést tesz lehetővé. Külön szabályozható a háttámla ellenállása (súlyhoz állítható), illetve az alapfelszereltség része az antishock védelem (hirtelen előrehajlásnál a háttámla nem fog hátba vágni). Az ülésmagasság kényelmesen, gázlifttel állítható.

 

A formatervezésnél külön figyelemmel voltunk az ülés és a háttámla nagyobb méreteire, amelyek állítható magasságú fejtámlával (65 mm) és 36°-os dőlésszöggel kiegészítve választhatók (a standard és extra változatban). Az ülőlap anatómiailag formázott, hidegen habosított, CFC-mentes rugalmas poliuretánnal párnázott, így a rugalmasság megtartása mellett hosszú évek alatt sem veszíti el az alakját.

 

A szinkron mechanika több pozícióban is rögzíthető illetve kiengedve is használható, így teljeskörű beállítási mechanizmusok állnak rendelkezésre alkatodtól és munkastílusodtól függően.

 

Az ergonómiai fukciókat az állítható karfa teszi teljessé: ezzel a váll-öv és a nyak is tehermentesíthető az alkarok megfelelő alátámasztásával, így napi több órányi munka is kényelmes.

 

A választható színpaletta az egyes változatoktól függ, de minden esetben garantáljuk a magas minőségű anyagválasztást, amit a 150.000 martindale kopásállóságú, könnyen tisztítható, nem fakuló szöveteink formájában kapsz új székedhez.

 

A Kikura hat év garanciát adunk (kivéve a szövetes részek), így biztos lehetsz abban, hogy a kiváló minőségű európai gyártmánnyal 6 év gondtalanságot is vásárolsz.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos