Frezza LOL STANDARD • munkatársi forgószék

munkatársi forgószék

Ne hagyd, hogy a neve megtévesszen: a Lol nagyon komolyan veszi a munkát, miközben segít abban, hogy neked szórakozásnak tűnjön minden perce. Már az összeszerelésnél került bele egy kis olasz életérzés.

 

Jelenleg a standard változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), fekete műanyag lábcsillag, 2D állítható karfa és állítható fejtámla. Alacsonyabb vagy magasabb felszereltségért nézd meg a basic és prémium változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

Nincsenek további költségek! (0 Ft kiszállítás, 0 Ft összeszerelés)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes összeszerelés
Kopásálló kárpit

Napi 8-12 óra ülőmunka sem lehet akadály, ha minőségi széked van, ha pedig ez egy olasz csoda, akkor az európai minőség és az életérzés is garantált.

 

A Lol háttámlája hálós, jól szellőző, formatartó. Integrált deréktámaszt rejt, mely a legfontosabb eleme annak, hogy a nap végén is frissen és fitten kelj fel belőle. A gerinc egészségéről a standard és extra változatokban elérhető, szintén hálós, külön (magasságban és szögben) állítható fejtámla is gondoskodik.

 

A mechanika természetesen szinkron, ami egyrészt mozgatja a derekat hintázás közben, másrészt több ponton is rögzíthető, és antishock védelemmel felszerelt. A hintakeménységet saját igényeidhez és testsúlyodhoz állíthatod.

 

Az üvegszállal kombinált poliuretán ülőlap belső biztosítja a kényelmes és a formatartó, minőségi anyagválasztást, amit olyan kárpitokkal szállítunk neked, amiknek kiemelkedően jó a színtartása és a kopásállósága (150.000 martindale). A teljes ülésmagasság korszer gázliftes rendszerrel, egyetlen gombnyomással állítható.

 

Karfák nélkül egyetlen szék sem lehet ergonómikus: a Lol 2D állítható karfái bírni fogják a strapát, a karjaidon át tehermentesítve a váll-övedet pedig segítenek a nap végi fájdalom elkerülésében.

 

Élvezd a Lol forgószék 6 éves garanciájával járó kényelmet: európai minőség akár otthon, akár az irodában (kivéve a szövetes részek).


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos