Frezza TAKK STANDARD • munkatársi forgószék

munkatársi forgószék

Takk-tikus választás lenne a részedről, ha olyan széket találnál az ülőmunkádhoz, mely nem csak kényelmes, de egészséges is. Ebben segítünk neked: megérkezett az olasz Takk szék, basicstandard és prémium kivitelben!

 

Jelenleg a standard változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), fekete műanyag lábcsillag, 2D állítható karfa és állítható fejtámla. Alacsonyabb vagy magasabb felszereltségért nézd meg a basic és prémium változatot is.


VÁLASSZ
SZÍNT:
VÁLASSZ SZÍNT:

{{ totalPrice | numberFormat }} + ÁFA
{{ totalPriceBrutto | numberFormat }} bruttó

2500 Ft kiszállítás, 900 Ft összeszerelés (100.000 forint nettó kosárérték felett ingyenes szerelés és szállítás. Még 100,000 Ft hiányzik hozzá a kosaradból.)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:

6 év garancia
Szaküzletben kipróbálható
Kopásálló kárpit

Lendületes vonalvezetés kombinálva a hálós kialakítás könnyen szellőző és jól tisztítható funkcióival: ez a Takk háttámlája, és erről ismerheted fel a legkönnyebben. Amellett, hogy széles profiljának hála kényelmesen ölel, állíthat lumbális résszel a deréktámasztása is kiemelkedően jó, és (a standard és extra változatban) állítható fejtámlával is kérheted.

 

A háttámla és az ülőlap kapcsolatát egy korszerű szinkron mechanika biztosítja, mely szabad, súlyhoz állítható hintázást tesz lehetővé, emellett pedig több ponton fixálható is, ha szeretnéd. A Takk mechanikája átmozgat, pedzsíti a keringésedet, fokozza a hatékonyságodat.

 

És ha már keringés: az ülőlap kialakításának fontos része, hogy combban nem vág be, így nem jön létre pangó vér a lábakban. Mélységben állítható az ülőlapja, hogy hosszabb vagy rövidebb combú emberek is használhatják. Ez segít elkerülni olyan, évtizedes távon az ülőmunkához köthető kockázatokat, mint a szívnagyobbodás, a visszért súlyosabb esetben a trombózis. A Takk ülőlapja ráadásul szabadalmaztatott, üvegszállal kombinált poliuretán, ami formatartó, és a kiemelkedően kopásálló (150.000 martindale) kárpitozásnak hála tartós is.

 

A Takk karfái egyetlen érintéssel 2 dimenzióban is testre szabhatóak, ahogy a szék magassága is egyszerűen, gázlifttel szabályozható.


Kérjük vedd figyelembe, hogy a választott csomag tartalma eltérhet az általános leírásban szereplő specifikációtól!


TECHNIKAI PARAMÉTEREK
 • 6 év garancia
 • ergonomikus szék
 • forgószék
 • szinkron mechanika
 • szövet (választható kárpit)
 • mesh-háló (választható kárpit)
 • 8 óra ajánlott igénybevétel
 • fejtámlás (vagy kérhető hozzá)
 • karfás (vagy kérhető hozzá)
 • max. teherbírás: 110 kg
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Az oldalon található képek csak illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el! Szöveteink nem rendelkeznek UV-állósági szabvánnyal. Ha nem vagy biztos döntésedben, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


2023.08.17

A mozgás fontossága az Atlétikai VB valódi üzenete

Mi az: mindenkinek kellene, mindenki vágyik rá, de csak kevesen jutnak el hozzá. A helyes válasz a mozgás. Annak ellenére, hogy a nyugati társadalmakban az egészségtudatosság az utóbbi három évtizedben egyre szélesebb körben lett fontos szempont, az irodai (és általában az ülő) munka világát még mindig a múlt század konvenciói irányítják, sokszor nagyon egészségtelenül. Ennek egyik jelképe a mozgásszegény munkanap.

Tovább olvasom

2023.07.31

Ezekkel a székekkel érdemes indítani az iskolát

Gyermekeink egészségének megőrzése már az iskolás évek alatt elkezdődik: odafigyelünk a sportolásra, a táplálkozásra, sőt újabban a "digitális jólétre" is, azonban sokszor elsiklunk egy szempont felett, ez pedig az egészséges ülés.

Tovább olvasom

2023.05.15

Pizza jár a széked mellé: olasz hetek az Irodabutikon

Rendelj nálunk egy ITALY FREZZA forgószéket, és a kiemelkedően hosszú, 6 éves garanciaidő mellé 3500 forint értékű Wolt kupont is adunk, amit beválthatsz kedvenc pizzádra (vagy amire csak szeretnéd).

Tovább olvasom

2023.04.03

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.

Tovább olvasom

2023.02.23

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 
Tovább olvasom

2023.01.30

Az aranyér az irodában sem ér aranyat

Sokat olvashatunk az ergonómiáról, tökéletesíthetjük munkakörnyezetünket, hogy mozgató szervrendszerünket minél jobban óvjuk a káros hatásoktól. A monitor beállításán és a csuklótámaszon túl azonban van egy kényes kérdés, amit nem árt górcső alá venni. Ez nem más, mint az aranyér.

Tovább olvasom

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos