0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Térdeplőszékek
Térdeplőszék (fém)

Térdeplőszék (fém)

fémvázas térdeplőszék

Fedezd fel az ülés egy új módját! A háttámlát és az ülőlapot eldobva a térdeplő...
21.990+ÁFA-tól (Bruttó 27.927 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »
Térdeplőszék (lift)

Térdeplőszék (lift)

gázliftes állítású térdeplőszék

Unod a hagyományos székeket? Folyton fáj bennük a derekad? Kényelmetlenek? Akkor mutatunk valamit, ami sokkal jobb lehet! Ha o...
23.990+ÁFA-tól (Bruttó 30.467 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »
Térdeplőszék (fa)

Térdeplőszék (fa)

favázas térdeplőszék

A szépség vagy az egészség a fontosabb? Ha favázas térdeplőt választasz, nem kell döntened! A tér...
31.490+ÁFA-tól (Bruttó 39.992 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »


Térdeplőszékek


Ismered már a térdeplőszékeket? Ha még nem, bemutatjuk röviden, miért lehet hatékony alternatíva az ergonomikus ülés világában egy térdeplőszék. A koncepció lényege, hogy a hagyományos szék használata közben jelentkező terhelések nagyságát és irányát megváltoztassuk, ezáltal teremtve egészségesebb, kényelmesebb munkakörnyezetet, óvva az egészségünket.

 

Az ülés legnagyobb veszélye a gerinc helytelen tartásából fakadó kockázatok fájdalmas csoportja, melyek között a legsúlyosabb a gerincsérv lehet. A térdeplőszék a medence helyzetének megváltoztatásával a gerincre ható terhelést is megváltoztatja. A térdelőszék használata közben tulajdonképpen nem is ülünk, vagy legalábbis nem úgy, mint egy székben.

 

A nem klasszikus üléspozíció miatt választják sokan a térdeplőszéket egyfajta második széknek, olyan alternatív eszköznek, melynek használatát csak napi pár órára korlátozzák és akkor veszik elő, ha a hagyományos székben már kényelmetlen az ülés. Ezt kis mérete és kedvező ára is lehetővé teszi, hiszen a térdelőszék az asztal alá betolva is kényelmesen elfér, emellett egy hagyományos ergonomikus székhez képest jóval kedvezőbb áron beszerezheted.

 

A térdeplőszék használat közben szinte kényszeríteni fogja a benne ülőt arra, hogy tartása egyenes maradjon, vállait és kezeit is a megfelelő helyzetben tartsa, ezáltal pedig elősegíti, hogy az ülőmunkával töltött hosszú órák testünk számára olyan pozícióban teljenek, mely nem teszi tönkre gerincünket.

 

Kíváncsi vagy a térdeplőszékekre működés közben? Várunk bemutatótermünkben, vagy akár saját otthonodban, irodádban is kipróbálhatod őket, ingyenesen. Keresd Próbaszék lehetőségünket!
További tudnivalók

Akik már
használják székeinket

Nagyon meg vagyok elégedve, végre egy oldal, amit ajánlás, és minden előzetes ismeret nélkül találtam, és végre ahol, pontosak, gyorsak, megbízhatóak, és jók a termékek.
Kiss Edina


© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×