Magazin

Körző, vonalzó, és... forgószék!

2013-08-12 Horváth Krisztián


Szeptemberben becsöngetnek, kezdődik az iskola. A tanszerek mellett gondolsz gyermeked kényelmes ülésére is? Segítünk egy kicsit!


Szeptember közeledtével mindenki rendet rak a gyerekszobában, beszerzi a szükséges írószereket, füzeteket, tankönyveket, bútorokat, pár órát az előző év tananyagának ismétlésére fordít a gyerekkel. De vajon gondolunk-e a megfelelő székre? Ez a kérdés azért is különösen aktuális most, mert 2013-tól az iskolakezdés alsó korhatára 6 évre csökkent. Egy 6 éves gyermeknek is szüksége lesz megfelelő székre!

A legkisebbektől a legnagyobbakig az alábbi székeket ajánljuk a szülők figyelmébe:

A Kinder, a Mese, a Lippo és a Newstar gyerekszékek a kissebbeknek jelentenek tökéletes megoldást. Kedvező áruk mellett vidám szövetekkel és kényelmes kialakítással fogják gyermekét segíteni.

A FIVE egy speciális kialakítású forgószék. Egy gyermekkel együtt növő szék, amely 4-16 éves korig ajánlott. Alap felszereltséggel szürke színű acélvázzal és szürke műanyag lábkereszttel, állítható magasságú és mélységű ülőlappal és állítható magasságú és mélységű háttámlával rendelkezik. Hosszú távon a legjobb választás.

A PANDA gyermek forgószék szintén speciális kialakítású, hasznos társa lehet gyermekének a tanulásban.

A nagyobbaknak, a BRAVO, a BORA, a RÓMA, az ALFONZ és a 1395-ös lehet jó megoldás. Ezek már szinte teljes értékű irodai székek, de kérésre alacsonyabb gázlifftel is tudjuk őket szállítani, így gyermekének is tökéletes megoldást jelentenek.

 

 

 




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos