Magazin

Melyiket raknád gyermeked szobájába?

2014-02-18 Horváth Krisztián


Mai válogatásunkban olyan kreatív székeket mutatunk Nektek, amiket biztosan elhelyeznétek a gyerekszobában.


Ha a gyerkőcnek van háziállata, örülni fog egy ilyen hintaszéknek. Csak arra vigyázzatok, hogy a teknős/hörcsög/gyík a megfelelő helyre kerüljön, különben dicstelen véget érnek egy hintamozdulat alkalmával.

Ez az összeállítás nem is annyira szék, mint inkább játszótér kicsiknek. A maci jelmez tökéletesen passzol a puha "farkönkökhöz", vár is építhető belőlük és megunhatatlanul sokat lehet rajtuk "görögni".

Ha már medve, itt egy aranyos panda-babzsák-fotel. Egyszerre ülőalkalmatosság, pihenőhely és barát is. A nagy panda mindig ott lesz a sarokban és csak egy ölelésre vár. A kép alatt két kedvcsináló a pandázáshoz.

Kicsit nagyobbaknak lehet tökéletes az alábbi fotel, melybe könyveket, játékokat egyaránt pakolhatunk és anélkül vehetünk elő, hogy fel kellene állnunk. Ki tudja, ez talán még a gyermeklét elkerülhetetlen velejárójától is megszabadítja a gyerekszobát: a rendetlenségtől.

Akik szeretik a számítógépes játékokat és azt gondolják, hogy gyermekeik is szeretni fogják őket, azok nem hagyhatják ki ezt a "fotelt". A klasszikus DOS-os játékból, a Space Invader kis gonoszából kreált ülőalkalmatosság garantáltan egyedi bútordarabja lesz a szobának.

Íme egy összefirkálható szék, aminek kidíszítéséért senki sem fog haragudni. Háttámlájára bármit lehet írni, rajzolni, legyen szó akár nevekről, akár emlékeztetőkről vagy délutáni rajzszakkörről.

Ez a színes fotel a kreatívabb lelkivilággal megáldott csemetéknek mutathatja meg, hogy nem csak alapszínekben szabad gondolkodni. Művészpalántáknak kötelező!

Íme egy egyedi formájú fotel, melynek oldala és háta afféle nyakpántokkal van kivarrva, mégpedig nem is kevéssel!

Ez a kettő-az-egyben helytakarékos megoldás igazából egy tanulósarok. Összecsukható asztal és szék is egyben, némi tárolóhellyel. Ha a gyermek végzett a tanulással, össze lehet rakni és bele lehet zárni az iskola minden nyűgét és baját.

Visszakanyarodunk egy pillanatra a pandákhoz! Állatos fotelek ezek a javából, amiket megannyi plüssből raktak össze. Csak eszébe ne jusson az ifjú felhasználónak sorba rakni az állatkákat, mert akkor bizony kő kövön nem marad...

Autó, szék és hintázás egyben? Ugyan mi lehetne ennél menőbb? Bármikor bárhova rugulhatunk benne, aztán csak átfordítjuk, és máris privát hintánk van. Ez lesz a játszótér legmenőbb játéka!

Nektek milyen kreatív gyerekszék-ötleteitek vannak? Írjátok meg nekünk Facebook-oldalunkon!




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos