Magazin

2018 TOP 10 verhetetlen forgószéke

2018-10-25 Horváth Krisztián


Nem várjuk meg az év végét, helyette már most következik egy iparági titok, amit csak veled osztunk meg: megmutatjuk neked 2018 Top 10 forgószékét. Tesszük mindezt azért, hogy ne maradj le semmiről, és még idén szerezhess magadnak egy "ingyenes gerincgyógyászt"!


Az idei év sem telhetett el anélkül, hogy gondosan számoltuk és jegyeztük, mit szerettek a legjobban és milyen székeket visztek tőlünk legnagyobb számban. Ez nem egy egyszerű értékesítési stratégia: a rangsor felállításánál azt is figyelmbe vettük, melyik típusból milyen sokan kértetek ingyenes próbaszéket, illetve hogy mennyit kellett egy-egy szék otthoni vagy irodai kipróbálása előtt várólistán tölteni. Egyszóval ezek tényleg titkok.

 

Vágjunk is bele, lássuk a TOP 10 széket 2018-ból (amiket év végéig még te is kipróbálhatsz és beszerezhetsz):

 

10. Spinalis Spider

 

Csak és kizárólag vagány egyéniségeknek ajánlott! Ez a gerincgyógyász sportos kinézettel rendelkezik, ami dinamizmust és merészséget visz a mindennapjaidba. A Spider aktív, azaz mozgó székpárnával rendelkezik, így munka közben is mozoghatsz, ami jót tesz a gerincednek és a munkakedvednek is. Ez a szék extra nagy és mozgatható háttámlával rendelkezik, ráadásul élénk színekkel szabhatod személyre.

 

Ahogy a SpinaliS székcsalád minden széke, úgy ez is az idei évtől élettartam-garanciával rendelkezik, vagyis valóban egy életre választhatsz egészséges széket!

 

 

9. Wellpoint 30 SY

 

A szinkronmechanikás forgószék, ami Németországból érkezett hozzánk. Beépített deréktámasszal és állítható magasságú karfákkal rendelkezik, mindezt 3 év garanciával fűszerezi. Idei teljesítménye bejutatta a TOP10-be!

 

Azért szeretitek különösen, mert ülőfelületének szivacsozása cseppet sem átlagos: olyan helyeken segíti megtámasztani a törzsedet (ezzel támogatva a helyes tartást), ahol más székek ezt nem teszik.

Érdemes kipróbálnod élőben is!

 

 

 

 

8. Boston Standard

 

Az irodák igáslova, a legmegbízhatóbb munkatárs - ezekkel a szavakkal szokták illetni a Boston székcsalád darabjait, amik hazai gyártásban készülnek, és felveszik a versenyt bármelyik külföldi termékkel.

 

Szinkron mechanikájuk gerincbatár, felszereltségük pedig kényelmessé és élvezetessé teszi a munkát.

 

Megtalálod Standard, 24 órás XXL és Extra magas háttámlás kivitelben is!

 

 

 

7. Spinalis Apollo

 

Elegáns és kecses, ez a két szó jellemzi a legjobban ezt a görgős gerincterapeutát. Nem csak a megjelenésében lenyűgöző, de képességeit tekintve is, hiszen ez a szék egyenletesen terheli a csigolyák közti porckorongokat, ami megvédhet a gerincsérvtől és a hátfájdalomtól is. 

 

Nem csak nézni, megérinteni is öröm: lélegző textilkárpittal borítjuk, amit hét színben választhatsz! 

 

Gyere el hozzánk és nézd meg bemutatótermünkben! 

 

6. Sitness 55

 

Hogy beszélhetünk aktivitásról, ha ülünk? A Sitness 55 segít ezt megérteni, hiszen részben mozgó ülőlappal rendelkezik, ez pedig erősíti a törzsizmaidat, segít megóvni a gerincsérülésektől és a fájdalomtól, amit egy átlagos, fix ülőlappal rendelkező szék okozhat. A krómozott fém lábcsillag és a magasságban állítható karfák is alapfelszereltség!

 

A mozgás jó és egészséges, csináljuk ülés közben is!

 

 

 

5. SpinaliS Ergonomic

 

Hadd mondjunk 4 dolgot, amivel biztosan meggyőzünk arról, hogy ez a szék maga az álom! Először is meg kell említenünk hogy biztosítja az aktív ülést, teljes mértékig mozgó ülőlapjának köszönhetően. Hálós háttámlája kényelmes, és nyáron jól szellőzik. Bátran adunk rá élettartam-garanciát, mivel szinte csak fém alkatrészei vannak. És persze ne feledkezzünk meg a vidám színekről sem, amelyekben lecsaphatsz a SpinaliS Ergonomicra!

 

2018-ban ez volt a második legnagyobb darabszámban értékesített SpinaliS modellünk.

 

 

4. Emagra X8 Yoga

 

Ideje bekapcsolni a „gerinckímélő” funkciót, jöhet az Emagra Yoga X8! Ez a szék követi a tested mozgását, ráadásul dinamikusan változtatja az ülő- és hátlap nyílásszögét (ez a szinkron mechanika). Nem csak okos, de szép is: formatervezett háttámlája minden irányból jól néz ki, igazi dísze lehet irodádnak!

 

Mostantól pedig két féle változatban is a tied lehet a régi megszokott X8, és az új, "light" kivitel, még jobb árral! Ne hagyd ki, 5 év garancia jár hozzá!

 

 

 

 

3. Ergohuman

 

Tavalyi cikkünkben szintén a harmadik helyet foglalta el, és idén sem marad le a dobogóról az Ergohuman. Nehéz is lehhe letaszítani onnan, hiszen világszerte az egyik legkedveltebb ergonomikus forgószék.

 

Teljes hálós ülőfelületének köszönhetően hibátlan szellőzéssel rendelkezik, több irányba állítható a karfája, állítható a fejtámlája és a deréktámasza is. Plusz pont, hogy még hintázni is tudsz vele, ráadásul egészségesen, hiszen erről szinkron mechanika gondoskodik. 2018-tól már extra kivitelben, lábtámasszal és írótáblával is választhatod!

 

2. Emagra X5 Zen

 

Dobogónk második helyén az ezer arcú X5 foglal helyet, melynek mind az öt változatát 5 év teljes körű garanciával viheted haza. Szinkron mechanika, hálós háttámla, deréktámasz és további extrák, európai minőségben. Mi több kell még?

 

Az X5M NET kivitel teljesen hálós ülőfelülettel rendelkezik, így remekül szellőzik, könnyű tisztítani, erősen tartja a hátat. A szinkronmechanika megóv a derékfájdalomtól, hiszen ahogy hátra dőlsz a székkel, az szinkronban nyitja szét a hátlapot és az ülőlapot, változó szöggel.

 

 

1. SpinaliS Hacker

 

A dobogó legtetején idén is a SpinaliS Hacker áll. Ennek a teljes körű mozgásstudiónak az a szuperképessége, hogy biztosítja számodra a mozgást a munkaidőd alatt is. Aktív ülés rendszerének köszönhetően erősíti a törzs és gerincizmaidat és megszüntetheti eddigi panaszaidat is.Nem véletlenül ajánlja az Országos Gerincgyógyászati Központ is. 

 

Ha az ülés ma elérhető legegészségesebb módját keresed, próbáld ki a Hackert!

 

Találd meg az igazit kockázatok nélkül!

 

Számodra is megtaláljuk a tökéletes széket! Kérd segítségünket és látogass el a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatti bemutatótermünkbe, ahol kipróbálhatod toplistánk minden szereplőjét.

Ha pedig valamelyik megtetszett, ingyenesen kipróbálhatod akár több napig is irodádban, otthonodban! A részletekért kattinst ide...

 


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

Topstar ergo forgószék mozgó ülőlappal

Sitness 55
Topstar ergo forgószék mozgó ülőlappal

139 362 Ft + ÁFA
176 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+1
Topstar szinkronmechanikás forgószék

Wellpoint 30 SY
Topstar szinkronmechanikás forgószék

92 906 Ft + ÁFA
117 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

193 693 Ft + ÁFA
245 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

operatív irodai szék

Boston Standard
operatív irodai szék

133 850 Ft + ÁFA
169 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

ergonomikus vezetői forgószék

Ergohuman
ergonomikus vezetői forgószék

231 488 Ft + ÁFA
293 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Apollo
SpinaliS ergonomikus szék

300 315 Ft + ÁFA
381 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos