Magazin

2020 újdonsága a 160kg-ig terhelhető Emagra M1 Trend

2020-01-21 Horváth Krisztián


Az Emagra székcsalád eddig is kiemelkedett a magyar piacról kiváló ár/érték arányával és 5 éves garanciaidejével, az XXL megoldás azonban hiányzott a palettáról. 2020 elején ezt pótoltuk: itt az Emagra M1 Trend 160kg teherbírással!


Az M1-et természetesen nem csak a terhelhetősége teszi különlegessé.

Az Emagra székcsaládtól már megszokott, prémium minőségű gerincbarát szinkron mechanikával szereljük, ami azt jelenti, hogy hintázáskor a szék ülő- és hátlapja eltérő mértékben dől. Ezzel a deréktáji és az az alatti gerincszakasznál a bezárt szög változik, vagyis a szék nem kényszeríti statikus pozícióba annak használóját. Ez kiemelten fontos egy 8-10 órás egészséges irodai naphoz.

A mechanika fel van szerelve ülésmélység-állítással is, ami abban segít, hogy bármilyen testmagasság esetén megfelelően hosszú legyen a szék ülőlapja. Így elkerülhető, hogy a túl hosszú ülőlap térdhajlatban bevágjon, akadályozva a lábszárak keringését és növelve a trombózis veszélyét.

Az egészségmegőrző funkcióknak itt még nincs vége. Az M1 Trend háttámlája magasságban külön állítható a szék teljes magasságától, valamint a háttámlába integrált deréktámasz előbbi kettőtől függetlenül is állítható. Ezáltal a háttámla és a derék találkozását a legkényelmesebb formára lehet alakítani.

 

 

Az ergonómiai extrákat az állítható karfa és az állítható deréktámasz teszik teljessé. Ezek tehermentesítik a karokat, a váll-övet és a nyakat, így ezek állandó fájdalma is elkerülhető.

 

 

Szintén kényelmi szempont a hálós háttámla (és fejtámla), amik nyáron nem csak kiváló szellőzést biztosítanak, de egyben sokkal rugalmasabb és kényelmesebb felületet is biztosítanak a hátnak.

Az M1 Trend alapváltozata is prémium felszereltségű, vagyis a legerősebb alumínium lábcsillaggal és kímélő (parketta) görgőkkel szereljük neked.

Az XXL székek között is kiemelkedő, 160kg-os teherbírást 5 év garanciával pecsételjük meg. Hogy minden irodába megfelelően passzoljon, a hálós háttámla színét 6 változatból választhatod ki.

 

 

Próbáld ki bemutatótermünkben személyesen is az Emagra újdonságát, az M1 Trendet!
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos