Magazin

A DHG-nál jártunk

2014-06-11 Horváth Krisztián


A DHG Ügyvédi Irodában jártunk fotózni, ahol cégünk készítette a recepciós pultot, a tárgyalóasztalt és a szekrényeket is.


A Váci úton található irodaház emeletén található DHG Ügyvédi Iroda látott bennünket vendégül és méltatták nekünk frissen átvett bútordarabjaikat.

Belépés után rögtön a recepciós pult fogad bennünket, melybe az Iroda logóját LED-es háttérvilágítással illesztettük bele. A szálcsiszolt dekor elemekből felépülő pult modern megjelenését fekete lakobel üveglap teszi teljessé a tetején.

A tárgyalóban készített asztal duplungolt (három lapból, összesen 54 mm vastagságban) lapjába bőrbetét került, mely elég kemény ahhoz, hogy egy hagyományos papírlapot még meg lehgessen rajta írni, de elég puha is, hogy kényelmes, kellemes tapintású legyen.

Ha tetszettek ezek a bútordarabok, kérj tőlünk Te is ajánlatot!
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos