0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk


 2016. szeptember 06   Horváth Krisztián

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Miért érdemes hálósba ülni?

És egyébként is: miért adunk el egyre több hálós forgószéket? Csak mert szép? Vagy valóban hasznos is? Lássuk!

A hálós forgószékek NET-hálója sosem megy tönkre.

Hidd el nekünk, az űrhajózásban használják ezeket az agyagokat, sosem nyúlnak ki. Évek múltán sem lesz vele semmi gondod.

A háló mindig optimálisan tart

A szivacsos, hagyományos háttámlákkal szemben a hálós kialakítás egyenletesen támaszt, és ott a legerősebben, ahol a legnagyobb a nyomás. Éppen ezért sokkal egészségesebbek a derekadnak is. Mondjuk úgy: beépített deréktámasz.

A háló légies, könnyed, helytakarékos

A hálós forgószékek sokkal kecsesebbek, légiesebbek, ráarásul kisebb helyet is foglalnak az irodádban. Egy hálós háttámla teljesen fel tudja szabadítani egy apróbb irodában a teret, szinte kitágítva azt.

A háló nyáron sokkal komfortosabb

A NET-háló nem hagyja, hogy beleizzadj: mindig légáteresztő marad, minden körülmények között. Ez azt jelenti, hogy nyáron nem fogsz beleizzadni a székedbe, nincsen több átizzadott ing és kellemetlen szagok sem.


És most lássuk, mire vágyik mindenki: 

TOP 3 hálós forgószék


1) Emagra Lotus X2

Bár az Emagra csak idén lépett a hazai piacra, 5 év teljes körű garanciájával, modern tervezésével, hálós háttámlájával és a választható karfákkal illetve fejtámasszal hamar sztár lett. Mindehez ráadásul az egyik legjobb ár/érték arány társul, ami egyáltalán csak eszünkbe jut. Keresve sem találhatsz a Lotusnál jobb munkatársat, mert pénztárcakímélő módon fog segíteni napi teendőidben. És el ne felejtsük: a háló színét is te választhatod meg!


2) SpinaliS Ergonomic

Az Ergonomic-nak szinte csak az "egyik" legjobb tulajdonsága az, hogy kiválóan szellőző, erős hálós háttámlát kapott, emellett ugyanis kiválóan óvja gerinced épségét. Aktív ülést biztosít, ami azért válik hasznodra, mert a gerinc egyenletes terhelése mellett törzsizmaidat is visszaerősíti, ezzel végső soron saját magad éred el az egészséges tartást. A háló egyébként egy elnyűhetetlen fém vázon foglal helyet, plusz deréktámasz-sávval, hogy ha hátradőlsz, akkor is teljes kényelmet élvezhess. A háló színe természetesen itt is választható.


3) 1580 GALA NET

A GALA egy igazi munkahelyi fenegyerek, aki ha kell, papírgalacsinokkal támadja veled a többieket, viszont ha jön a főnök, azonnal képes "szorgos munkavégző" üzemmódba kapcsolni. Segít minden feladatod megoldásában, mindehez pedig a legnagyobb kényelmet garantálja úgy, hogy az egészségedet is óvja: háló+deréktámasz is egyszerre van benne. 


Érdekel a többi is?

Számtalan kiváló hálós székünk vár még rád, ide kattintva pedig tallózhatod is őket!


Ezekkel a székekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS Ergonomic

SpinaliS ergonomikus szék

Létezik egy világ, amiben te és kollégáid mindannyian Ergonomic-ban ültök. Ebben a világban nincsen sem h&aa...
137.900+ÁFA-tól (Bruttó 175.133 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

Emagra Lotus X2

Hálós irodai forgószék

Hálós háttámlával, egyedi kialakítással és 5 év garanciával az Emagra X2 ga...
49.880+ÁFA-tól (Bruttó 63.348 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

Egy csipet trendet?

Ha feliratkozol, rendet teszünk a postaládádban irodai trendek tekintetében.

E-mail:


Egy csipet trendet?

Ha feliratkozol, rendet teszünk a postaládádban irodai trendek tekintetében.

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.


2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.


2016.11.23

Atya ég: egy lyuk, ami éppen beszippant egy irodát!

Hihetetlen, de igaz: van egy iroda, ami nap végére lassan eltűnik a falban. És ha nem vigyázol, te is áldozatul esel a mohó lyuknak!


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×