Magazin

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

2016-10-06 Horváth Krisztián


Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


Miért érdemes hálósba ülni?

És egyébként is: miért adunk el egyre több hálós forgószéket? Csak mert szép? Vagy valóban hasznos is? Lássuk!

A hálós forgószékek NET-hálója sosem megy tönkre.

Hidd el nekünk, az űrhajózásban használják ezeket az agyagokat, sosem nyúlnak ki. Évek múltán sem lesz vele semmi gondod.

A háló mindig optimálisan tart

A szivacsos, hagyományos háttámlákkal szemben a hálós kialakítás egyenletesen támaszt, és ott a legerősebben, ahol a legnagyobb a nyomás. Éppen ezért sokkal egészségesebbek a derekadnak is. Mondjuk úgy: beépített deréktámasz.

A háló légies, könnyed, helytakarékos

A hálós forgószékek sokkal kecsesebbek, légiesebbek, ráarásul kisebb helyet is foglalnak az irodádban. Egy hálós háttámla teljesen fel tudja szabadítani egy apróbb irodában a teret, szinte kitágítva azt.

A háló nyáron sokkal komfortosabb

A NET-háló nem hagyja, hogy beleizzadj: mindig légáteresztő marad, minden körülmények között. Ez azt jelenti, hogy nyáron nem fogsz beleizzadni a székedbe, nincsen több átizzadott ing és kellemetlen szagok sem.


És most lássuk, mire vágyik mindenki: 

TOP 3 hálós forgószék


1) Emagra Lotus X2

Bár az Emagra csak idén lépett a hazai piacra, 5 év teljes körű garanciájával, modern tervezésével, hálós háttámlájával és a választható karfákkal illetve fejtámasszal hamar sztár lett. Mindehez ráadásul az egyik legjobb ár/érték arány társul, ami egyáltalán csak eszünkbe jut. Keresve sem találhatsz a Lotusnál jobb munkatársat, mert pénztárcakímélő módon fog segíteni napi teendőidben. És el ne felejtsük: a háló színét is te választhatod meg!


2) SpinaliS Ergonomic

Az Ergonomic-nak szinte csak az "egyik" legjobb tulajdonsága az, hogy kiválóan szellőző, erős hálós háttámlát kapott, emellett ugyanis kiválóan óvja gerinced épségét. Aktív ülést biztosít, ami azért válik hasznodra, mert a gerinc egyenletes terhelése mellett törzsizmaidat is visszaerősíti, ezzel végső soron saját magad éred el az egészséges tartást. A háló egyébként egy elnyűhetetlen fém vázon foglal helyet, plusz deréktámasz-sávval, hogy ha hátradőlsz, akkor is teljes kényelmet élvezhess. A háló színe természetesen itt is választható.


3) Ergohuman

Ha egyszer beleülsz, kipróbálod, beállítod a saját igényeidnek megfelelően, soha nem is akarsz majd más irodai széket, csak NET hálósat. Feszes, tökéletesen ellentart minden ponton, emellett nem koszolódik és hibátlan a szellőzése is. 3 év teljes körű garancia jelzi, hogy a tervezésen túl a kivitelezés minősége is prémium.


Érdekel a többi is?

Számtalan kiváló hálós székünk vár még rád, ide kattintva pedig tallózhatod is őket!


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

ergonomikus vezetői forgószék

Ergohuman
ergonomikus vezetői forgószék

231 488 Ft + ÁFA
293 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos