Magazin

Átadták az Év belsőépítésze díjat

2013-06-17 Horváth Krisztián


2013. május 28-án adták át az Év belsőépítésze díjat. A Kamara Belsőépítészeti Tagozata által odaítélt elismerést Fülöp Krisztina és Glavanovics Orsolya kapta. Az átadónak helyet adó Magyar Állami Operaház igazgatóján, Mozsár Istvánon kívül a MÉK Belsőépítészeti Tagozatának elnöke, O. Ecker Judit és a díj alapítója, Laki Péter is üdvözölte a megjelenteket, akik a vártnál nagyobb számban érkeztek. Állam részről Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára köszöntötte a vendégeket.


A négy tablón bemutatott győztes pályázatot 23 beérkezett munkából választották ki, és nem csak önmagában volt egyedülálló, de installációja is nagy sikert aratott.

További képek és információk: Év Belsőépítészei: Fülöp Krisztina és Glavanovics Orsolya
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos