0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Atya ég: egy lyuk, ami éppen beszippant egy irodát!


 2016. október 23   Horváth Krisztián

Hihetetlen, de igaz: van egy iroda, ami nap végére lassan eltűnik a falban. És ha nem vigyázol, te is áldozatul esel a mohó lyuknak!

Hogy ennek az egésznek mi értelme?

A válasz természetesen az, hogy művészet.

A te irodádat, ha csak nem szeretnéd direkt, nem fogja elnyelni semmilyen mélyedés a falon. Ehhez ugyanis szükség van kötelekre is:

Valójában amit a képeken és a videón láttok, az egyfajta kiállítási fülke. A művész Jonathan Schipper a láthatatlan időt akarta érzékeltetni azzal, hogy tulajdonképpen felgyorsította a statikusnak hitt tárgyak mozgását. Persze a gyors itt relatív: óránként 1 millimétert mozognak a különböző berendezések.

Ehhez egy irodai teret választott, ahol a berendezési tárgyak teljesen hagyományosak, csupán egy dolog fura: mindegyikből egy zsinór fut a falon található lyukba.

Ahogy az "előadás" elindul, a családi fotóktól kezdve a nyomtatókon át a paravánokig minden megmozdul, és egy irányba tart, ami roppant látványos koreográfiát eredményez.

Szerintem az univerzum tágulásával és zsugorodosával foglalkozó fizikusok mind a 10 ujjukat megnyalnák a dolog láttán, hiszen ez nagyon szemléletes dolog.

Az installáció mozgását és a művész kommentárjait az alábbi videóban is megnézhetitek:

Nincsen lehetetlen terv

Valamilyen oknál fogva szeretnél egy zsugorodó irodát? Semmi akadálya, bútoros szakembereink már annyi egyedi irodai teret megalkottak, hogy ebben is fognak tudni segíteni. 


Behúzunk téged is...

no nem a lyukba, hanem a szuper közösségünkbe. Feliratkozol?

E-mail:


Behúzunk téged is...

no nem a lyukba, hanem a szuper közösségünkbe. Feliratkozol?

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.


2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.


2016.11.23

Atya ég: egy lyuk, ami éppen beszippant egy irodát!

Hihetetlen, de igaz: van egy iroda, ami nap végére lassan eltűnik a falban. És ha nem vigyázol, te is áldozatul esel a mohó lyuknak!


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×