Magazin

Az olcsó szék, és a még olcsóbb

2014-10-30 Horváth Krisztián


Hiába adunk egy kedvelt széket kedvező áron, vannak, akik a minőség rovására még ennek is alá próbálnak menni.


Jöjjön a reklám helye: a Lucia tárgyalószék egy igen kedvelt termékünk, hiszen alacsony áron kínál tartós megoldást, tárgyalótermekbe, konferenciákra, várótermekbe és egyéb változatos helyzetekre. Nem véletlen, hogy sokad adunk el belőle.

Az egyik (madaras) "multi" megpróbálta meglovagolni ezt a sikert, kétséges eredménnyel. Nem célunk más üzletek kínálatát, hozzállását minősíteni, de azt feladatunknak tekintjük, hogy felhívjuk a vásárlók figyelmét arra, néha milyen elképesztő dolgokat tapasztalunk.

A képeken a Lucia a piros szék, a kérdéses "konkurencia" pedig a kék. Rövid teszt után is megtapasztalhattuk, hogy a látszólag apró eltérések mennyire kényelmetlenné teszik a "kihívót": az alacsonyabb háttámla és annak szöge már pár perc után sem nyújtott megfelelő kényelmi élményt, de a - ránézésre vastagabbnak tűnő - szivacsozás még ennél is lesujtóbb teljesítményre volt képes: szinte éreztük magunk alatt a szék vázát és csavarjait, mindenféle tompítás nélkül...

Ha mindez még nem lett volna elég, pár forgatás és emelés után a szék darabjai elkezdtek a kezünkben maradni. Ezen döbbentünk meg a legjobban, hiszen a Luciát már évek óta hatalmas darabszámban pakoljuk mi is, ügyfeleink is, vagyis napi szinten nyúzzuk, mégsem szokott darabokra hullani. Ezzel szemben a kék szék burkolata a gyenge minőségű műanyag miatt pár perc alatt elkezdett repedezni, majd meg is adta magát teljesen.

Ezek után érdemes mindenkinek mérlegelnie, hogy az áron túl mi alapján és hol választ széket. Lehet, hogy mégiscsak érdemes szakboltot felkeresni, ha ülésről van szó?

Pár beszédes kép a tesztről:

A fotókat köszönjük az Antaresnek!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos