0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Az otthon melege új értelmet nyer, ha pénzt égetünk


 2016. november 15   Horváth Krisztián

Az Amarist Studiónál szó szerint vették, hogy a pénz nem írhatja felül a művészeti értéket, ezért készítettek egy olyan asztalt, ami (látszólag) pénzt éget. Nagyon látványos lett!

Hadat üzenhet-e a művész a pénzvilágnak és a fogyasztói társadalomnak?

Természetesen igen, sőt olykor ez az üzenet annyira hatásosan sikerül, hogy kétségkívül mindenkinél ki is üti a biztosítékot.

Ez a dohányzóasztal, melynek közepén a nyílt láng látszólag az elégő bankjegyekből táplálkozik, a pénz valódi értékét is szemléltetni hivatott. Meg persze full-extrás cigarettázó kellék is, hiszen a lánggal ténylegesen meggyújthatjuk cigarettánkat.

De talán nem csak a szélesebb rétegeknek, hanem a "műértőknek is szól": napjainkban egy-egy kortárs munka ára meghaladhatja az antik művészeti termékekét, holott előbbiek valódi értéke még a szakértők szerint is kérdéses.

Amikor millió dollárokért vásárolnak egyesek festményeket, talán valóban "elégetik" a pénzüket. Persze ezt ők minden bizonnyal másképp látják.

Természetesen nem valódi pénzt láthatunk az üveg felület alatt, így maga az asztal valószínűleg megfizethető árú lesz, ha kereskedelmi forgalomba kerül.

Minden profitorientált iroda kötelező kelléke!

Szeretnél egy ilyet? Hidd el, bútoros csapatunk megoldja neked!


Meg ne fázz!

További éghető dolgokért érdemes hozzánk feliratkozni.

E-mail:


Meg ne fázz!

További éghető dolgokért érdemes hozzánk feliratkozni.

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.


2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.


2016.11.23

Atya ég: egy lyuk, ami éppen beszippant egy irodát!

Hihetetlen, de igaz: van egy iroda, ami nap végére lassan eltűnik a falban. És ha nem vigyázol, te is áldozatul esel a mohó lyuknak!


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×