Magazin

Belilultunk...

2016-06-14 Horváth Krisztián


Viszont ennek most semmi köze a focihoz. 12 merész színű, ergonomikus széket rendelt tőlünk partnerünk, az Aranyrészvény Irodák. Te miért nem veszel egy vidám színű, jó széket?


Összeszámoltuk, és a kínálatunkban több száz színárnyalat közül választhattok. Ez székenként átlagosan 40 színt jelent, de van olyan székünk is, amihez több, mint 100 árnyalatból választhattok. A svájciak aztán tudnak élni, a Sitag WAVE szemkápráztató kárpitválasztéka lenyűgöző (és előben is megnézheted bemutatótermünkben).

 

Mik ezek a lila székek?

A kérdés kiváló: ezek a csodás darabok WellPoint 30 SY székek, amiknek a különlegessége a háttámlák és az ülőlapok kialakításában rejlik. Kifejezetten ergonomikus, deréktámasztásos elemek találkoznak a csípőt alulról is tartó szivacs-elemekkel. Ezek a szivacsok igen magas minőségű öntött szivacsok, amik a vágott szivacsokkal ellentétben nem veszítik el formájukat soha.

A deréktámasz egyábként nem csak hátulról, de oldalról is tartást kell, hogy adjon, és ebben erős igazán a Wellpoint: ahogy a képen is láthatjátok, a háttámla kiképzése egészen hangsúlyos, eltér minden más székünk kivitelétől. Igazán csak akkor érezhetitek ennek az előnyeit, ha eljöttök hozzánk kipróbálni, vagy próbaszéket kértek belőle saját irodátokba, otthonotokba, ingyenesen.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


Topstar hálós irodai forgószék

Open Point SY
Topstar hálós irodai forgószék

96 055 Ft + ÁFA
121 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+1
Topstar szinkronmechanikás forgószék

Wellpoint 30 SY
Topstar szinkronmechanikás forgószék

92 906 Ft + ÁFA
117 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos