Magazin

Bemutatótermünkben biztonságban vagy

2021-01-26 Horváth Krisztián


Mindent megteszünk azért, hogy a járvány ellenére a legbiztonságosabb módon ismerkedhess meg új forgószékeddel és egészséges munkakörnyezeted elemeivel. A személyes próba a helyzet ellenére is kiemelten fontos.


Bemutatótermünkben mindent elkövetünk, hogy biztonságban érezhesd magadat és a minimálisra csökkentsük a járvány okozta kockázati tényezőket.

Érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő gépeinket nem csak árusítjuk, de használjuk is, így természetesen ha hozzánk érkezel, lehetőséged van biztonságos kézfertőtlenítésre.

Az arcmaszk használata kötelező, és ezt természetesen munkatársainktól is elvárjuk. Emellett ha nem hoztál volna magaddal, természetesen biztosítunk számodra arcmaszkot.

A levegőt folyamatosan működő, zárt rendszerű ózonos légfertőtlenítő készülék szűri, külön-külön a bemutatóteremben és az emeleten is, így nyugodtan vehetsz egy mély levegőt, kórokozók abban nem lesznek.

70+ négyzetméteres, tágas bemutatótermünk lehetőséget biztosít rá, hogy ne csak az 1,5 méteres ajánlott biztonsági távolságot tartsd meg másoktól, de tulajdonképpen akár tetszőlegesen nagyot is.

A székeket, a bútorokat és minden más berendezési tárgyat (beleértve természetesen a kilincseket is) naponta többször is fertőtlenítjük, így nyugodtan megérintheted prémium kárpitozású Emagra és SpinaliS modelljeinket is. 

Mindezek mellett természetesen érintésmentes bankkártyás fizetésre is lehetőséged van, valamint kiszállításkor a GLS érintésmentes megoldásával veheted át webshopunkban rendelt termékedet.

Mindezek a te biztonságodat szolgálják.

Szeretettel várunk megújult bemutatótermünkben a 1131 Béke utca 105 szám alatt minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy megmutathassuk legjobb megoldásainkat otthoni vagy irodai munkatered korszerűsítésére.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


irodai higiénia

Prémium, designolható kézfertőtlenítő állomás
irodai higiénia

181 850 Ft + ÁFA
230 950 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

irodai higiénia

Álló kézfertőtlenítő állomás
irodai higiénia

55 110 Ft + ÁFA
69 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

irodai higiénia

Falra szerelhető kézfertőtlenítő állomás
irodai higiénia

29 449 Ft + ÁFA
37 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

1 literes kiszerelés

Kézfertőtlenítő utántöltő folyadék
1 literes kiszerelés

2 400 Ft + ÁFA
3 048 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

láz jelzése és fertőtlenítés egy helyen

Hőmérős kézfertőtlenítő állomás (állványos)
láz jelzése és fertőtlenítés egy helyen

62 197 Ft + ÁFA
78 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

láz jelzése és fertőtlenítés egy helyen

Hőmérős kézfertőtlenítő állomás (fali)
láz jelzése és fertőtlenítés egy helyen

42 700 Ft + ÁFA
54 229 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos