Magazin

Biztonságos (érintésmentes) rendelés és kiszállítás

2020-03-24 Horváth Krisztián


Szeretnénk ezekben az átmeneti és több óvatosságot igénylő hetekben is ügyfeleink kedvében járni, ezért a webshopunkban rendelt termékeket a GLS mostantól érintés nélküli kiszállítással juttatja el a kívánt címre, vagyis egyenesen hozzád.


Contactless delivery - a biztonságos házhoz szállítás

Ahogy az utóbbi napokban egyre több étel házhozszállítással foglalkozó cég, úgy logisztikai partnerünk, a GLS is fokozottan ügyel arra, hogy a járvány terjedését lassítsa vagy megállítsa, ezért mostantól csomagjainkat érintésmentesen szállítja ki.

Mindez azt jelenti, hogy a szakszerűen fertőtlenített, szállításra előkészített csomagot a GLS munkatársai is kiemelt óvatossággal kezelik a tőlünk való elszállítás és a hozzád való kiszállítás során is.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben a rendelt terméket nem előre fizetted (bankkártyával vagy előre utalással), úgy az átadás során a bankkártyás vagy készpénzes tranzakciókat nem tudjuk elkerülni. Ezért kérünk, amennyiben lehet, válaszd a nálunk is elérhető online, biztonságos fizetési módok egyikét, hogy minimalizálhassuk a személyes kontaktussal járó helyzeteket.

Mindenkinek kitartást és egy kényelmes forgószéket kívánunk ezekre a hetekre!

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos