Magazin

Bővül a család: itt az Emagra ERGOFIT!

2021-11-15 Horváth Krisztián


Prémium minőségű cseh Emagra székfamíliánk eddig sem szűkölködött családtagokban, most azonban tovább bővül: megérkezett a formabontó ERGOFIT.


Ha azt mondjuk: Emagra, rögtön rávághatod, hogy: 5 év garancia! És ez nem is változik, hiszen az új típus, az ERGOFIT is a minőséget helyezi előre, de a dobogóról nem marad le az ergonómia és a design sem.

 

Mit ad neked az Ergofit?

 

Állítható, kényelmes deréktámasz.

Mert nem mindegy, hol érintkezik tested a székkel. Amellett, hogy az Ergofit mechanikailag is egészséged szolgálatában áll, a kényelemről sem kell lemondanod: nagy felületű, állítható deréktámasza nem csak egy ponton nyom, hanem derekad teljes felületén ad támasztást munka vagy pihenés közben.

 

Gerincbarát szinkron mechanika

A szinkron mechanika lényege - szemben a klasszikus hintás vagy gamer székekkel -  a derék mozgatása, amit úgy ér el, hogy hátradőlés közben az ülőlap és a háttámla eltérő mértékben mozdul, ezáltal a derekad által bezárt szög is változik. Dinamikus, és ez a legfontosabb a napi 8-10 órás ülőmunka során, mert így mozgatja törzsizmaidat is és élénkíti keringésedet. Pont megfelelő mennyiségű mozgást ad neked.

 

Állítható és fixálható fejtámla

A derék egészsége mellett a másik kritikus terület a váll-öv és a nyak. Ezeket is óvnod kell ülőmunka közben, ennek egyik módja pedig a hatékony fejtámasz, mely a pihenési időszakokban, a székben hátradőlve tehermentesíti a nyaki izomzatot, mely a fej komoly súlyát viseli egész nap. Egy jól beállított fejtámla segít tehermentesíteni a nyaki izomzatot, ezáltal az laza maradhat, nem fog "beállni", elkerülhető annak fájdalma.

 

3D kartámasz a kényelemért

A karok és a váll-öv tehermentesítésének másik fontos eleme a jól beállított kartámasz. Karjaink súlya gépelés közben lefelé húzza a vállakat, ami több izomcsoport mellett a nyaki izmokat is megfeszíti. Sokszor nem is nyilvánvaló elsőre, hogy a nyak- vagy akár a fejfájás is a kartámaszok hiánya miatt jelentkezik. Az Ergofit 3 dimenzióban is állítható kartámasza magasságban, szögben és mélységben is konfigurálható.

 

Áldozunk a design oltárán is

Az Ergofit nem csak okos és kényelmes, de szép is! Két színhelyes változatban, feketében és szürkében viheted haza. Mindkét kivitelnél nem csak a kárpitozás és a NET-háló színe azonos a teljes széken, de a lábcsillagé is, így nem csak az operatív munkában lesz egészséged őre, de akár reprezentációs célokra, ügyfelek által is használt terekbe is kiváló megoldás lehet. A szék szerkezetét és a NET-hálót is könnyű tisztítani.

 

Tartósság = nyugalom

Tudjuk, hogy nem akarsz évente azzal foglalkozni, milyen széket vegyél. Egyszer szeretnél jó döntést hozni, hosszú távra. Az Emagra cseh székei ezért élveznek 5 év teljes körű garanciát, így biztosítva téged arról, hogy nem csak kényelmes és egészséges, de egyben tartós és hűséges társat is választottál.

 

Próbáld ki élőben is!

Bemutatótermünkben minden hétköznap 10 és 18 óra között várunk szeretettel a 1131 BP Béke utca 105 szám alatt, hogy élőben is tesztelhesd nem csak az Ergofitet, de az összes Emagra modellt.
2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos