Magazin

Egészséget és mozgást adományoz az Irodabutik Karácsonyra

2017-12-11 Horváth Krisztián


Rendszeres olvasónkként te már tudod, mennyire fontos nekünk az egészség és az egészséges munkakörnyezet. Arra gondoltunk, karácsonyra ezt az élményt azoknak is eljuttatjuk, akiknek egyébként a legnagyobb szükségük lenne rá, de nem mindig engedhetik meg maguknak. Idén 100.000 forintot adományoztunk a Pilisi Gyermekotthon lakóinak, hogy 2018-ban is egész évben élvezhessék az úszás örömét.


Csepp a tengerben, amiben Te is benne vagy

A "Csepp a tengerben" Állami Gondozott Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány által támogatott gyerekek számára ugyan az étkeztetés, az oktatás és a lakhatás biztosított, de a rendszeres sportolási lehetőség nem. Éppen ezért gondoltunk arra, hogy decemberben támogatjuk az adjukössze.hu kezdeményezését

Az a 100.000 forint, amivel hozzájárulhattunk e nemes célhoz, és amiben csapatunk minden tagja egyetértett, téged is eljuttat a rászorulókhoz, hiszen ezt az összeget azokból az egészséges, minőségi székekkel teli megrendelésekből tudjuk megteremteni, amivel 2017 folyamán ti a saját egészségeteket óvtátok.

"Az eljövendő generációk egészségre nevelése nem a munkába állásukkal kell, hogy kezdődjön, hanem már sokkal korábban." - vallja Nieschné Gadányi Mária, az Irodabutik székszakértője és az egészséges ülés élharcosa.

Bíztatunk téged is, hogy ha teheted, akkor karácsonykor gondolj e nemes célra te is, és támogatásoddal adj hozzá egy nagyon fontos cseppet a tengerhez.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos