Magazin

Egy korszak véget ér: búcsúzik az Irodabutik (de mi lesz helyette?)

2023-12-07 Horváth Krisztián


2005 óta 18 év telt el. Ennyi ideje van veletek az Irodabutik oldala, mely zászlajára tűzte, hogy az egészséges ülőmunka világát elhozza online is. A NIETSCH Kft. már 1989 óta foglalkozik ezzel, 2005-ben azonban elsőként webshop formájában is forgószékek és kiegészítők árusításába kezdtünk. Ez a korszak zárul most le. Jön helyette azonban valami új!


Az Irodabutik nem csak online megrendelhetővé tette a forgószékeket (ez ma már természetes, de 2005-ben még senki sem vett interneten széket), hanem később kipróbálhatóvá is tette. A próbaszék szolgáltatás 2007 óta teszi lehetővé, hogy saját otthonodban vagy irodádban teszteld székeinket, mielőtt megvásárolod őket. 

Termékpalettánk és szolgáltatásaink folyamatosan bővültek. Mindig ügyeltünk rá, hogy magas minőségű székeink mellé prémium szervizháttér is társuljon. Vásárlásod és döntésed biztonságát további garanciákkal, például 40 napos pénzvisszafizetési garanciával egészítettük ki az évek alatt.

Az Irodabutik azonban kinőtte eredeti kereteit: az utóbbi években már nem csak forgószékekkel, de egészséges irodai környezetekhez tartózó számtalan más termékkel és szolgáltatással is a rendelkezésedre álltunk. Koncepciónk, a tágan értelmezett munkahelyi ergonómia és a wellbeeing szemlélet új helyet és új formát követelt magának.

 

Bemutatkozik a WellWorking

Az Irodabutikból megtartottunk mindent, amit szerettek, 2023 decemberétől azonban helyébe lép a WellWorking.hu. Boldogok vagyunk, hogy Te is itt vagy velünk ezen a jeles eseményen!

Mivel ad többet a WellWorking?

 

Integrált termék- és szolgáltatáspaletta: egy helyen találod meg a wellbeinggel és egészséges ülőmunkával kapcsolatos összes tudásunkat. Nem csak székeket, de ezen túl bútorokat és további ergonómiai kiegészítőket is pillanatok alatt, egy helyen rendelhetsz meg. Egyszerűsítettük kosár folyamatunkat, valamint regisztrált fiókod használatát is.

 

Itt van tudásunk java is: ezen túl is elérheted irodákat kiszolgáló szolgáltatásainkat, valamint egyedi bútor tervezést, space planninget, székszervizt, wellbeing tanácsadást és további extrákat is, melyekkel folyamatosan bővülünk majd 2024 során. Az a célunk, hogy könnyebbé tegyük az életedet: akár home officeod, akár komplett emeleteket megtöltő irodádad szeretnéd megtervezni és berendezni, évtizedes tapasztalataink a rendelkezésedre állnak.

Ingyenes szállítás és szerelés: hogy életedet még egyszerűbbé tegyük, a WellWorking indulásával együtt ingyenes logisztikát biztosítunk az ország egész területén! Ez ingyenes szállítást és összeszerelést is jelent, akár széket, akár bútort rendelsz.

 

Személyesen is vár a WellWorking bemutatóterem

Nincsen szerelem érintés és illatok nélkül, így bemutatótermünk továbbra is vár téged! Szakértő segítséggel, megoldásaink legjavával, kávéval és baráti hangulatta várunk téged.

Bemutatótermünk címe és nyitva tartása változatlan: 1131 Budapest, Béke utca 105., H-P 10-18h.


Legyen egymáshoz szerencsénk 2024-ben és még sok-sok évig!

Egészséges, boldog és lendületes munkavégzésben maradunk partnereid a jövőben is!

Üdvözlettel: a WellWorking.hu csapata

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos