Magazin

Egy tipp kánikula ellen

2022-08-04 Horváth Krisztián


Sajnos ebben a melegben is dolgozni kell, ráadásul sokunk ezt nem klimatizált helyiségben teszi részben környezettudatossági, részben egészségügyi, részben pedig spórolási okokból. Van azonban egy trükk, amivel sokat javíthatsz a hőérzeteden.


Nagy melegben minél több dolog érintkezik közvetlenül a testünkkel, annak annál rosszabb a hőleadási képessége. Legyen az akár ruha, akár takaró, vagy éppenséggel a szék háttámlája, minél szellősebb dologról beszélünk, a testünk hőháztartása annál jobb lehet.

 

Sokan ebben a pillanatban is telekárpitos háttámlás székben végzik az irodai munkát, pedig ennél van sokkal jobb megoldás, a hálós háttámla!

 

A NET-hálós háttámláknak három nagyon nagy előnye van:

1) kiválóan szellőznek, így a hátat nem vonják ki a hőcsere-folyamatokból;

2) nagyon jól tisztíthatóak, így akár megizzadunk benne, akár másképp koszolódik, egyszerű vizes szivaccsal tisztán tartható (de a vegyszereket is tökéletesen bírja);

3) nagyon tartós: míg egy telekárpitos háttámla hamar elveszíti eredeti alakját és rugalmasságát, a legtöbb NET-hálós szék hálójára akár 5 év garancia is van.

 

Ajánlunk három modellt, amit akár azonnal is hazavihetsz bemutatótermünkből!

 

Emagra RIO

A RIO hűséges társad lesz az irodai munkában télen-nyáron, ráadásul igazán költséghatékony megoldást is jelent. Emellett tudása is hatalmas: gerincbarát szinkron mechanika, hálós háttámla, állítható karfák, vállfa a háttámlán, fejtámasz és választható színek, 5 év garanciával! Raktáron tartjuk, bemutatótermünkből azonnal hazaviheted.

Lássuk a RIO-t!

Emagra X5M NET

Az X5M NET nem egyszerűen egy hálós háttámlás szék: teljes ülőfelülete, azaz az ülőlapja is NET-hálós, így a lehető legjobb szellőzési megoldás biztosítja, bármilyen meleg is legyen a nap. Felszereltségében sem szerénykedhet, szinte mindene állítható: karfák, ülésmélység, fejtámla, háttámla magasság, teljes magasság. Emellett több színben és más kiegészítőkkel is hazaviheted, természetesen 5 év garanciával.

Lássuk az X5M-et!

 

ERGOHUMAN

Az Ergohuman nemzetközi sztár, szinte minden kontinenesen forgalmazzák évek óta, és ez nem véletlen. Tudása hatalmas: Teljes szinkron mechanika és állítható deréktámasz, állítható karfákkal, állítható fejtámlával és állítható ülésmélységgel. Mindezek vezérlése bowdenes, az ülőlapról történik. Masszív, strapabíró, és ami nyáron a legjobb benne: teljes ülőfelülete hálós, így tökéletes a szellőzése. Nézd meg több színben is!

Lássuk az Ergohumant!

 

Próbáld ki őket személyesen, vidd haza azonnal!

Bemutatótermünkben a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt számtalan modellből tartunk raktárkészletet, és szinte mindegyiket ki is próbálhatod. Hétköznapokon 10 és 6 között várunk téged, hogy tökéletes székes döntést hozhass.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


hálós ülőfelületű egészséges szék

Emagra X5M Net
hálós ülőfelületű egészséges szék

215 365 Ft + ÁFA
273 514 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

prémium ergonomikus forgószék

Ergohuman Plus
prémium ergonomikus forgószék

533 858 Ft + ÁFA
678 000 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

ergonomikus forgószék

Emagra RIO
ergonomikus forgószék

116 900 Ft + ÁFA
148 463 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+1
ergonomikus vezetői forgószék

Ergohuman
ergonomikus vezetői forgószék

231 488 Ft + ÁFA
293 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos