Magazin

Egyedülálló SpinaliS modellpaletta (11 típus)

2020-09-14 Horváth Krisztián


Az összes elérhető SpinaliS gerincbarát modellt, beleértve a vezetői Pilotot is, megnézheted és kipróbálhatod egy helyen, új bemutatótermünkben a Béke utca 105-ben. Szeretettel várunk!


A SpinaliS székek vezetik az egészséges ülésért vívott keresztes háborút. Gerincgyógyászok és gerincsebészek ajánlásán túl ma már rengeteg munkahely és otthoni iroda is bizonyítja, hogy lehet derékfájás nélkül, tartósan egészségesen ülni. Ehhez nem kell más, csak egy aktív ülést garantáló SpinaliS szék.

A gyártó 11 féle különböző megoldással állt elő, és az országban egyedül nálunk nézheted meg élőben az összeset.

Az eddigi favoritok, mint az egész napos, 8-12 órás irodai munkához ajánlott Hacker, Ergonomic és Apollo mellett a vagányabb kialakítású Spider és a vezetői Navigator eddig is elérhető volt.

A speciális igényekhez készítettük a nyereg alakú Rodeót, a fogorvosok prémium székét, a Dentet, a kozmetikusok és fodrászok gerincgyógyászát, a Stylistot és persze a kis helyen is egészséges ülést biztosító Smartot.

Most azonban csatlakozott a csapathoz az igazi nagyágyú.

Ha úgy szeretnél reprezentálni, hogy közben nem egy elavult főnöki fotelben ülsz, ami tönkreteszi a derekad, akkor a Pilot a te széked. Erőt és magabiztosságot sugall, emellett pedig az aktív ülésnek hála egészségedről is gondoskodik.

Pontosan tudjuk, hogy a Pilot különleges darab a SpinaliS székek között. Ez az egyetlen fejtámlás kivitel, ezzel együtt pedig a legmagasabb háttámlával és a legkülönlegesebb kárpitvarrással rendelkezik. A prémium lélegző textilbőr borítás nem csak az ülőlapra, a háttámlára és a fejtámlára terjed ki, de a szék lelkét képező, aktív rendszer rugózás házán belül is ez van. 

Emellett a szék háttámlájának mélysége illetve annak magassága a karfákkal együtt külön állítható, ahogy a szék teljes magassága is. A standard gázliften túl extra alacsony és extra magas megoldással is tudunk szolgálni, így bármilyen testmagassághoz tökéletes lesz a Pilot.

Ne várj holnapig: ha meg akarod mutatni, hogy te vagy a leginnovatívabb vezető a környezetedben, nézd meg a Pilotot még ma!

A legtöbb SpinaliS modellünket otthoni vagy irodai próbára is elviheted

Így nem kell zsákbamacskát venned, hiszen bár egyébként is 40 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ezt megelőzően mindenféle kötelezettség és költség nélkül egy hétig saját munkakörnyezetedben tesztelheted SpinaliS székeinket. Ehhez nem kell mást tenned, csak a választott szék adatlapján a PRÓBASZÉK gombra kattintani.

Ha nem tudod, melyik SpinaliS lenne számodra a tökéletes, gyere el hozzánk bemutatótermünkbe, ahol szakértőink segítenek kiválasztani a tökéletes megoldást.

 
2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos