Magazin

Elégedett megrendelő, modern iroda

2013-06-04 Horváth Krisztián


Nemrég adott róla hírt az irodablog.hu, hogy az XAPT vállalatirányítási megoldások szállításával foglalkozó hazai központú cég új helyre, a BudaWest Irodaházba helyezte irodáját. Nekünk volt szerencsénk velük dolgozni, többféle bútort (székeket, asztalokat) is szállítottunk nekik.


Az új iroda igen stílusos, az otthonos elegancia és minimalizmus jegyében készült el. Domináns színei a meleg, főleg a barna-vörös-narancs együttesben mozgó árnyalatok. A közösségi és munkaterek dinamikus kombinációja és tökéletes aránya tudatosan teremti meg a vonzó munkakörnyezetet, mely egyszerre otthonos, nyitott, mégsem nyomasztóan tágas. Kávézót, teázót, étkezőt, rekreációs helyiséget is találunk az irodák, telefonszobák és tárgyalók mellett.  

A tervezés részben Nietsch Márta építész-belsőépítész munkáját dícséri, melyet a végleges kialakításnál belső munkatársak pontosítottak. A korábbi bútorpark javát újrahasznosították, a jelenlegi berendezés 20%-át rendelték tűlünk új bútorként: az asztalok mellett a mostanában igen népszerű NASA NET tárgyalószékeket is mi szállítottuk.  

Kulcsár Melinda marketingigazgató az alábbi szavakkal köszönte meg munkánkat: “Jellemző, hogy eleve a szállítók nevezik be az irodát, és nem maga a munkahely. Pedig kisebb irodabútor szállító cégek is tudnak ugyanolyan minőségű bútort szállítani… SŐT!!!!”

Nézzétek meg a képeket is!  

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos