Magazin

Emagra székek első kézből

2016-07-14 Horváth Krisztián


Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.


Büszkék vagyunk rá, hogy még jobb székekkel segíthetjük munkádat nem csak az irodában, de otthon is. Az Emagra európai minőségű székeit számtalan okból fogod szeretni:

Kiváló ár/érték arány

Ha megnézed az Emagra-székek árát, magad is meg fogsz lepődni, ugyanis ilyen tudású és minőségű, ilyen hosszú garanciaidővel bíró székeket alig találsz - ha találsz egyáltalán - a magyar piacon. Megbízható megoldás hosszú távra, melyért ráadásul nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod.

5 év garancia

Minden Emagra modellre 5 év teljes körű garancia vonatkozik, ami egyben azt is jelenti, hogy prémium minőségű irodaszéket vásárolsz, mellyel hosszú ideig egészen biztosan nem lesz semmilyen problémád. A garancia akkor ér valamit, ha azt könnyen be is tudod váltani, ebben pedig profi csapat lesz segítségedre, hiszen székszervizünk immár 26 éve az egyik legjobb az országban! Több Emagra szék vásárlása esetén flottás megoldással is segítünk: átalánydíjas karbantartási szerződést is kérhetsz a székekhez!

Magas felszereltség

A szinkron mechanika, mely az Emagra-rendszer lelke, minden típusban alapfelszereltség, de emellett megtalálod a karfák és fejtámlák választásának lehetőségét, illetve egyéb extrákat is kérhetsz székedhez, például aluminium csillagtalpat vagy ülésmélység-állítót. Ezt szinte természetes módon egészíti ki a széles színválaszték, mely kombinációk végtelen sorát is jelenti: az ülőlap és a háttámla színét szabadon választhatod!

Ergonomikus kialakítás

A magas minőségű szinkron mechanika lényege, hogy nem kell egy pozícióban fixálnod, használhatod azt kiengedett állapotban is. Ez lehetővé teszi az aktív ülést, vagyis a test folyamatos és egészséges mozgását. Mindezt kiegészíti a deréktámaszos, hálós kiképzésű háttámla, az állítható karfák és a fejtámasz, hogy valóban minőségi munkakörnyezetet garantáljon.

Ingyenes próba vásárlás előtt

Mielőtt döntenél, saját munkakörnyezetedben tesztelheted az Emagra székeket, ráadásul teljesen ingyenesen. Több napra, akár több típust is kiszállítunk, és a szolgáltatás nem jár semmilyen kötelezettséggel.


Emagra-kínálatunkat böngészheted az Irodabutik oldalán vagy az Emagra Magyarország hivatalos oldalán is.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


hálós háttámlás irodai forgószék

Emagra X4 Tao
hálós háttámlás irodai forgószék

227 952 Ft + ÁFA
289 499 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

193 693 Ft + ÁFA
245 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos