Magazin

Felesleges ajándékok helyett...

2022-12-16 Horváth Krisztián


Minden évben kap az ember egy csomó olyan holmit karácsonyra, amik már az újév kezdetére eltűnnek a süllyesztőben. Szerintünk lehet ezt ügyesebben is csinálni!


Egészséget ajándékozni a legjobb

Évről évre egyre többen hoznak egészségtudatos döntést, amit aztán szeretteik hosszú évekig élvezhetnek majd. Egy ergonomikus szék nem átlagos a fa alatt: egyrészt jó nagy, így biztosan meglep majd mindenkit, másrészt hasznos is, hiszen gondoskodsz a megajándékozott egészségéről.

Ha van olyan ismerődös, aki akár otthon, akár az irodában napi 10-12 órát is ül egy nap, érdemes lehet meglepned egy szinkron mechanikás, 5 év garanciás Emagra székkel, vagy egy aktív ülés mechanikás, élettartam-garanciás SpinaliS székkel. Mindkettő nagy segítség lesz neki, és évek múlva is emlékezni fog rád.

 

Nem tudod, hogy milyen széket szeretne?

Semmi gond! Nem kell helyette döntened, ajándékozhatsz egészséget másképp is! Ajándékkártyáink segítségével a tökéletes választás és a próba élményét is meghagyod, ráadásul erre a következő egy évben bármikor lesz lehetőség, így kapkodni sem kell. Emellett ajándékkártyáinkkal többféle összegben is választhatsz meglepetés.

 

Decemberben ráadásul az ajándékozónak is jár ajándék!

Ha SpinaliS széket vagy elektromosan emelhető asztalt vásárolsz december folyamán, automatikusan egy okosórával is megajándékozunk. Így duplán jól jársz. Kattints a részletekért!

 

Még nem késtél el

Webshopunkban folyamatosan várjuk rendeléseidet, emellett bemutatótermünkben is a rendelkezésedre állunk. Számtalan modellünket akár azonnal haza is viheted, így az utolsó pillanatban is tudunk neked segíteni ajándék ügyében. Címünk: 1131 BP, Béke utca 105. Ünnepi nyitva tartásunk:
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos