Magazin

Főnöki nagyonhintaszék

2014-10-16 Horváth Krisztián


A főnöki székek általában hintamechanikával érkeznek, nincs is ebben semmi új. Ez a szék azonban szó szerint hinta-képes!


Ezt a már-már műalkotásnak is beillő széket nehéz lenne pontosan bekategorizálni. Szerkezetét tekintve hintaszék, kinézetét tekintve azonban erősen hajaz egy főnöki székre. A stílusos fekete bőr kárpitozás és szálcsiszolt acél alkatrészek a legelegánsabb irodának is méltó díszévé teszi ezt a csodát.

Carlo Forcolini tervező saját bevallása szerint költő, filozófus is, ennek megfelelően annyi szenvedélyt és temperamentumot vitt munkájába, amennyit csak tudott. Nektek hogy tetszik az alkotása?
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos