Magazin

Így vitte haza a székét egy Új-Zélandi férfi

2023-02-23 Horváth Krisztián


A házhozszállítást nem akarta kifizetni, a kocsiba viszont nem fért be a forgószéke, ezért kihasználta, hogy görgős: jött a kocsi mellett.
 

 

Az ötlet adja magát. Két dolgot tennénk csak hozzá a logisztika mindennapi géniuszának cselekedetéhez.

Egyrészt a forgószékek görgője lehet hagyományos (kemény műanyag), ami megfelelő például szőnyegre, padlószőnyegre és hasonló felületekre, vagy kímélő, azaz puha futófelületű, ami kőre, parkettára is kiváló anélkül, hogy kárt tenne abban.

Azt azonban biztosan kijelenthetjük, hogy sem a hagyományos, sem a kímélő görgő nem alkalmas aszfalton való közlekedésre, pláne nem közútira.

Ennek egyik oka, hogy bár a forgószékek (különösen az Irodabutikban árultak) magas tudással rendelkeznek, a kreszt sajnos nem ismerik. A másik, hogy hosszabb távon (néhány kilóméteren) biztosan az aszfalt jár jobban, és a görgő kopik el.

De akkor mi a megoldás?

Örömmel jelentjük, hogy ha jó helyen veszed a széked, a probléma fel sem merül.

Az Irodabutikban minden minőségi forgószékünket ingyenesen szállítjuk házhoz. Sőt: ingyenesen össze is szereljük neked. Így sem autód mérete miatt, sem pedig pénztárcád kapcsán nem kell aggódnod.

Válassz egy egészséges forgószéket és élvezd, hogy ingyenesen kapod hozzá prémium szolgáltatásainkat.
2016.05.31

Mennyit várnál egy próbaszékre?

Irodaszékben sokkal több időt töltesz, mint kocsiban. Mégis ha új autót rendelsz, akár hónapokat is várnod kell, míg elkészül. A jó szék is megvárathat?

Tovább olvasom

2021.11.23

Elég vizet fogyasztasz az irodában?

Tökéletesen beállítottad az ergonómia szabályai szerint a munkakörnyezetedet mégis fejfájással, fáradékonysággal küszködsz? Talán elcsépelten hangzik a kérdés, de: iszol elég vizet?

Tovább olvasom

2022.01.25

Dun & Bradstreet AAA tanúsítványt szerzett a NIETSCH Kft.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a NIETSCH Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos