Magazin

Hangulatmentő last-minute karácsonyi meglepetés az irodában

2016-12-23 Horváth Krisztián


December 23-án is dolgoznod kell? Ha már így esett e rém eset, adunk egy ötletet, amivel feldobhatod a napot.


Amerikában nagy divat a kollegák megviccelése a legválogatottabb módszerekkel. Ezt a főnökség is támogatni szokta, mert egy-egy ilyen tréfa 1000 csapatépítőnél is jobban összekovácsolja a közösséget.

Csomagoldj be... mindent!

A klasszikus becsomagolós tréfa ünnepi változatában nem csak selyempapírt használhatunk, hanem díszes csomagolópapírba ágyazhatunk mindent. De tényleg mindent. Az egeret, a tollakat, a széket, a monitort, sőt ha alaposak vagyunk, még a gemkapcsokat is (egyesével) be kell burkolni!

Ha készen vagytok, várjuk a képeiteket Facebook-oldalunkon!
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos