Magazin

Három fontos dolog decemberre és az ünnepekre

2022-11-30 Horváth Krisztián


December folyamán is végig várunk téged online és Béke úti bemutatótermünkben is, és most nem csak friss raktárkészlettel, de ajándékkal is támogatjuk egészségtudatos döntésedet!


Az első dolog: ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul: 

  • december 19-23 héten szokásos nyitvatartás: 10-18h között
  • december 24-26: zárva leszünk
  • december 27-30 szokásos nyitvatartás: 10-18h között
  • december 31, január 1-2: zárva leszünk
  • január 3 lesz nyitásunk napja 2023-ban

Bemutatótermünkben kipróbálhatod legtöbb modellünket, és akár valós munkakörülmények között is tesztelheted őket. Szakértőink pedig folyamatosan rendelkezésedre állnak, hogy megtaláljuk álmaid székét.

Telefonon is elérsz minket, ha gyors segítségére lenne szükséged, számunk +36-1-272-0480

 

A második dolog: feltöltöttük készleteinket

Tudjuk, hogy milyen nehéz dolog a karácsonyi időszakban sokszor az utolsó pillanatban beszerezni a megfelelő ajándékot, ezért egészségtudatos választásokkal töltöttük fel raktárunkat. Színtől függően az alábbi modelleket viheted haza akár azonnal is:

 

A harmadik dolog: okos döntéshez ajándék jár

Nemsokára indul akciónk, aminek keretében bizonyos székeinkhez és emelhető asztalainkhoz okosórát adunk ajándékba! A részletekkel nemsokára jelentkezünk, az izgalom indokolt!

 

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos