Magazin

Hiánypótló újdonság 5 év garanciával: fehér irodaszékek érkeztek!

2019-05-23 Ádám Zsófi


Egyik irodából sem hiányozhat, rengeteg féle van belőle, de ránézésre általában mind elég hasonlóak - ezek az irodaszékek. Most mutatunk azonban valamit, ami eltér az átlagostól. Hogy gyakorol hatást, és mitől tér el egy fehér irodai szék fekete társaitól? 


Ha már meglévő bútorzathoz választunk, vagy még csak latolgatjuk a jövőbeli irodánk/dolgozószobánk arculatát, ajánlunk bele egy különleges darabot, aminek egyszerűségében nem csak nagyszerűsége, de alkalmazkodóképessége is rejlik.  

A következetesség nem hiányozhat a tervezésből,  ha stílusosan szeretnénk berendezni a helyiséget. Összehangolni a bútorzatot, egységes stílust adni az irodának, dolgozószobának ugyanolyan átgondoltságot igényel, mint a praktikussági szempontok mérlegelése. Az Emagra LEX White aszinkron mechanikája, állítható hát-derék és kartámasza magába foglal minden praktikus tulajdonságot, így már csak egy kérdés marad:

Mindenhez passzol?

Ha az orvosi rendelőn kívül mindenhol szokatlannak véled a fehér színt, az azért van, mert még nem találkoztál vele, vagy mert való igaz, hogy mindig új erővel bír: a fehér irodai szék különlegességnek számít, megjelenésével pedig bebizonyítja, hogy a fehér sosem megy ki a divatból. A fehér képtelen megbontani az összhatást: bármilyen környezetben, stílusban jól mutat.

A fehér inspirálóbb! 

Nem olyan régen robbantak be (újra) a fehér különböző árnyalatai a belső terekbe. Az ütemesen változó trendekkel nehéz lépést tartani, de ha elegáns, korszerű hatást szeretnénk elérni, a fehér bútorokkal nem nyúlhatunk mellé. Kezd bebizonyosodni, hogy a fehér sosem volt unalmas, ami letisztult, az pedig ugyanúgy lehet játékos és dinamikus, mint egy színkavalkád.

Tágasabbá tesz!

A fehér irodai székek különlegességnek számítanak: nagy előnyük hogy világosságukkal az  őket körülvevő bútorzatot és a környezetet is megvilágítják. A tudományos nyelvben a fehér nem számít színnek, mivel a fény teljes spektrumát visszaveri. Ez az oka annak hogy képes látásunkat kiterjeszteni, és átláthatóbbá varázsolni a teret. Ha kicsi, vagy sötét helyiséget még sötétebb színekkel zsúfolunk, elnyomóan hathat nem csak a megjelenésre, de a munkára is.

Kiemel! 

A fehér színek láthatóbbak és sokkal inkább magukban hordozzák a feltűnőséget, így a szemünk képes könnyebben befogadni őket. Kevés természetes fénnyel rendelkező helyiségben sokszor kihívást jelent a tér barátságosabbá tétele, ilyen esetben sokat számit egy fehér bútor. Ha magát a LEX–et akarjuk feldobni, színes hálóval is kérhetjük - a fehér karfák sokkal markánsabban kiemelik a választott színt!

A világos színek az emberre hatással levő leghasznosabb arányalatok, környezetünk és saját tisztaságunkat érzetét is növelik. Nemhiába ülik a nagyok is a világos színeket! 

 

 

Az Emagra LEX esetében természetesen gondoltunk a kombinálhatóságra is: vázát fekete és szürke kivitelben is készítjük, így akár egyazon irodán belül tudod kombinálni a három vázszínt ugyanazzal a megbízható, 5 év garanciás típussal.

Vidd el akár egy hétre is ingyenesen irodádba vagy otthonodba, és teszteld saját munkakörnyezetedben kötelezettségek nélkül!
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos