Magazin

Hibás székedért 5.000 forintot adunk

2013-06-06 Horváth Krisztián


Korábbi bejegyzésünkben a tavaszi nagytakarítással kapcsolatban adtunk hasznos tanácsokat, különös tekintettel a székedre. Felmerülhet azonban a kérdés: mit kezdj azokkal a székekkel, amik már alkalmatlanok arra, hogy tovább használd őket? Hidd el, nálunk ezeknek is van értéke!

Mennyit ér hibás, rossz széked? Nálunk most 5.000 forintot!


A lomtalanítások lezárulásával elfelejtettél megválni korábbi forgószékedtől? Most örülni fogsz neki, hogy így alakult, mert az Irodabutikban nem csak egyszerűen leadhatod a hónap folyamán, de bármilyen 63.500 forint feletti vásárlásra kapsz 5.000 forint kedvezményt! Élj a lehetőséggel: ha hibás, elhasznált székedet behozod hozzánk, részesülsz a kedvezményben! Mit kell tenned?

Ennyi az egész!

Várunk Téged, címünk: 1131 BP. Béke utca 105.

Legyünk őszinték: bizonyos hibákat, alkatrészeket már nem érdemes szervizelni egy idősebb széken, mert többe kerülne a javítás, mint egy új darab. Az ülő- vagy hátlap töréseit, a szövet szakadásait, szennyeződéseit, a csillag törését, repedését vagy a gázlift esetleges hibáit természetesen tudjuk orvosolni, de sok esetben nem javasoljuk. Székszervíz szolgáltatásunk persze megoldás lehet erre a problémára (folyamatos szervizelés mellett forgószékeink sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek), de ha eddig nem éltél vele, itt az alkalom, hogy régi, hibás vagy egyszerűen csak megunt székedet pénzre és kedvezményre váltsd nálunk.

Az akció határideje: 2013. augusztus 1.

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos