Magazin

Hogyan készül egy fa szék?

2014-10-09 Horváth Krisztián


Az alábbi izgalmas videóban azt szeretnénk nektek megmutatni, hogyan is készítenek egy modern, stílusos fa széket manapság.


A többféle eljárást - vágást, fúrást, marást, csiszolást, ragasztást, vákuumfóliázást, illesztést, festést - bemutató anyagot Frederic Julian Ratsch készítette. A kiváló felvételeken közelről szemlélhetjük meg, milyen ügyesen alakítják a faanyagot, hogy végül egy valóban szép, modern kinézetű széket kapjanak.

A többféle színben készülő "alkotások" bármilyen közösségi térben vagy irodában megállnák a helyüket. Ti hol használnátok őket?
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos